måndag 19 april 2010

Sourpuss

Jag börjar bli förkyld igen. Mitt suveräna immunförsvar är som bortblåst och jag blir förkyld gång på gång, hela tiden. Det värsta med detta är förstås att jag inte kan träna och att jag när jag väl har kommit igång med träningen efter en förkylning åker dit igen och blir tvungen att ta ett break.


Idag efter jobbet var jag på uselt humör eftersom jag var så vansinnigt sugen på ett stenhårt gympass. Jag bestämde mig för att ta en liten promenad till Slottsskogen för att titta på pingvinerna, men de små stackarna hade inte blivit utsläppta än, och det är inte samma sak att se dem bakom glas, så där fick jag ingen tröst. Efter en liten stund såg jag dock en ekorre och blev lite gladare. Jag ska nog vara glad över att jag har en förmåga att bli alldeles till mig över små söta djur, annars hade jag nog varit en ganska butter människa.


Efter djurtitten gick jag till Willys och köpte chips, där ni något annat som gör mig glad. Har ni förresten sett att det har kommit chips i 500-gramspåsar? Livsfarligt, säger jag! Jag ska då försöka vänta så länge jag bara kan med att köpa en, 300 gram fixar jag utan problem, men 500 låter som garanterat illamående.7 kommentarer:

 1. Förkylningar är ett förbannat gissel. Tror att jag kom ur min onda cirkel nu i början på året. Innan det var det förkylning efter förkylning. Krya på dig! (och de där pingvinerna alltså. såg dem igår när vi var ute och gick. så otroligt deppigt de bor.) kram

  SvaraRadera
 2. Varför är det pingviner i slottsskogen?

  SvaraRadera
 3. Sv: Ja, det mesta som är bara-för-att brukar vara liite roligare och sötare :)

  Ha en bra dag idag!

  SvaraRadera
 4. Dom där 500 g chipspåsarna är poppis hemma hos mig, äts en sådan varje helg typ, hehe. Det är okej när man är sjuk, dock borde man äta mycket vitaminer och frukt då istället :/

  Krya på dig du med gumman!

  SvaraRadera
 5. Åh, finns det pingviner i slottskogen? herregud! nu kommer jag aldrig igen kunna åka till gbg utan att gå dit!

  SvaraRadera
 6. Förkylningar är så jobbigt ._. Jag blir alltid täppt i flera månader efter att jag varit förkyld >.<
  Hoppas du blir bättre snart iaf :)

  sv. Det blir inte så ofta för mig heller som jag äter sushi. Men gott är det^^

  SvaraRadera
 7. Brukar de släppa ut pingiviner i Slottsskogen? Inhägnat antar jag, men är det inte för varmt här?

  SvaraRadera