onsdag 21 april 2010

Spänning i vardagen

Jag jobbar på Eriksberg (som ligger på ön Hisingen som sägs tillhöra Göteborg) och i vanliga fall händer det ingenting där. Men just idag, när vi hade en "inspirationsdag" i en annan stadsdel, då händer det minsann spännande saker på Eriksberg!


Det slår mig att det förmodligen inte är tillräckligt spännande att vid varje hostattack inte veta om de inre organen ska komma upp eller inte, eftersom jag går igång så på ett mystiskt föremål. Men det var ju faktiskt lite coolt att polisen hade skjutit fyra skott mot det.

6 kommentarer:

 1. Twittra? Ja kanske det. Har aldrig tänkt på det men varför inte?

  SvaraRadera
 2. WÖW! Spännande! Nästan lite "24"-ish. Tur att ni överlevde verktygsväskan då! ;)

  SvaraRadera
 3. Jag tror att jag har läst nånstans att alla människor har tvångstankar. Att man får impulser att göra nåt är vanligt. Tvångssyndrom är dock en helt annan sak.

  Spännande!:)

  SvaraRadera
 4. Sv: Ananaspaj är så gudomligt gott! Jag har lite svårt för paj i vanliga fall, om den inte ligger gömd under en massa glass, men ananaspaj är faaaantastiskt gott!


  Attans att du missade den dramatiken!
  Men nu vet du ju vad du kan göra för att skapa lite mer action vid jobbet - ställa ut en skum väska någonstans... ;)

  SvaraRadera
 5. kram på dig min allra finaste fififantastic. Tycker så mycket om dig och hoppas hostan försvinner bums!

  SvaraRadera
 6. LITE spänning ja. Jag hade nog ramlat och dött av stolen... men så bor jag i norrland också...

  SvaraRadera