fredag 30 april 2010

Valborg

Idag: avsluta jobbveckan med glass och fruktsallad, komma hem till dukat bord, vin och vänner, möjligen kolla på cortégen för första gången. Jag kan inte påstå att jag någonsin har haft någon som helst längtan efter att se cortégen, men någon sa att den kan vara mycket underhållande om man dricker vin i en termos medan man tittar. Och kanske är det en fnissig vinfylla i svennig fjortisstil jag ska satsa på en kväll som denna. Frysa benen av mig för att jag har för tunna kläder på mig, men knappt känna det för att alkoholen tar bort känseln. Kissa i buskar och vara rädd att Farbror Blå ska ge mig böter. Kräkas framåt kvällen och skölja bort kräksmaken med öl. Vara allmänt miserabel men glad ändå.


Eller också så går jag på en fest som vilken civiliserad människa som helst istället.
Hur som helst, ha en härlig Valborgsmässoafton!!

3 kommentarer:

  1. Haha, hoppas att du får en fantastisk helg! :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas du har en mysig valborg! kram

    SvaraRadera
  3. hoppas du hade en härlig valborg :)

    SvaraRadera