tisdag 27 april 2010

Vem där?

Efter sin första natt hemma den här omgången berättade Niklas att jag plötsligt hade vaknat mitt i natten, suttit mig upp i sängen och när Niklas hade frågat vad jag höll på med hade jag sagt  "Jag undrade bara vem det är som ligger naken jämte mig i sängen". Sedan hade jag sagt att jag funderade på att gå upp och klä på mig, det är ju ett högst normalt beteende när man hittar en främmande karl i sin säng. 

Jag kommer inte ihåg någonting av detta, så jag undrar om jag verkligen var vaken. Och i morse berättade Niklas att jag hade sagt något liknande i natt igen. Det är med andra ord farligt att jobba i Norge två veckor i stöten, man vet aldrig om man blir igenkänd vid hemkomsten.

Tack förresten för alla fina komplimanger om min nya frisyr!

6 kommentarer:

 1. Jo! Sätt igång och räkna dina klänningar!

  Nu har jag lagt upp andra delen i min klänningsserie, nr 15-30.

  SvaraRadera
 2. jag brukar också prata i sömnen men mumlar mest!

  SvaraRadera
 3. Åh tack!

  : )

  Ska kika vidare på din blogg nu, gillar verkligen din frisyr!!!

  KRAM, Jenny

  <3

  SvaraRadera
 4. Haha, vad lustigt!
  Det är precis så jag känner också, har ju kort hår själv.

  SvaraRadera
 5. hahahahahahahahaha...... det är det roligaste jag hört om som nån sagt mitt i natten. till sin fästman dessutom!

  SvaraRadera