måndag 17 maj 2010

BeetlebumNär jag gjorde min Djurlista för ett par veckor sedan hade jag ju med Beetlebum med Blur och nu när jag lyssnade igenom Djurlistan igen fastnade jag något så vansinnigt för den låten. Jag gillade, nej jag älskade Blur när jag gick på högstadiet, men sedan tyckte jag att de blev lite för mesiga. När jag lyssnar på låten nu och ser videon är det just den där brittiska mesigheten jag gillar. Jag tror jag går igång på den lite. De står liksom bara där, sjunger med klen röst, spelar lite försiktigt på gitarren och de är så töntiga. Så heta. 

3 kommentarer:

 1. Kan inget annat än att hålla med om allt du skrivit. :)

  SvaraRadera
 2. Me like. Var Blur frälst en gång i tiden. Klena rösten... snygg... gay jag blev!!

  SvaraRadera
 3. Jag förstår vad du menar.. Har känt likadant flera gånger. Beklagar din farfar, förresten.

  Men ja, mormor är nog bättre.. Eller, hon är som vanligt, gammal, svag och lite förvirrad.. Hon har fått massa starka mediciner nu också.. Men ja, hon är hemma och hon har ju massa hemtjänst och sådär, så det går väl rätt bra..

  SvaraRadera