måndag 17 maj 2010

BollarIdag började min kollega prata om havregryn, varpå jag blev vansinnigt sugen på chokladbollar. Efter en stund kom en annan kollega, som inte hade hört att jag var sugen på chokladbollar, och sa att han hade Delicatobollar i kylen som jag fick  ta av. Mykcet vill ha mer tänkte jag och bestämde mig för att göra chokladbollar när jag kom hem. 
Väl hemma noterade jag att det inte finns något recept på chokladbollar på fiberhavregrynspaketen, som det gör på vanliga havregrynspaket. Är det så att gryntillverkarna utgår från att folk som äter fiberhavregryn är så nyttiga att de inte gör och äter chokladbollar? Va? Va? 
Inte den här flickan i alla fall, hon ser nämligen fram emot att sätta i sig ett gäng bollar till Hollywoodfruarna ikväll. Fast om hon känner sig själv rätt kommer hon nog att stoppa i sig de flesta så fort hon kommer hem från sin löprunda…

Den här flickan noterar även att hon plötsligt skriver om sig själv i tredje person, precis som Päivi. Lite läskigt…

Och förresten, Blixa får inte äta chokladbollar bara så ni vet. Han råkade bara vara framme med nosen väldigt snabbt.13 kommentarer:

 1. Gudis så gott med chokladbollar! Nu blev jag väldigt sugen =)

  SvaraRadera
 2. Åh, jag har typ alla ingredienser till chokladbollar, förutom kaffe! Har aldrig kaffe hemma.. lite synd. Kanske ska köpa lite snabbkaffepulver bara för att..

  SvaraRadera
 3. haha, är det havregrynen eller chokladen som inte passar Blixa? ;)
  men tur att det gick bra ändå, utan recept på paketet.. :)

  SvaraRadera
 4. Åh nu blev jag också sugen på chokladbollar!

  SvaraRadera
 5. Man ska prata om sig själv i tredje person, jag gör det alldeles för sällan. Tycker om den där airen av självupptagenhet och storhetsvansinne som omger människor som gör så..

  SvaraRadera
 6. Åh, så gott med chokladbollar! Och efter en löptur kan man ju vara värd några :)
  Jag sprang en bit igår och idag har jag träningsvärk... :P

  SvaraRadera
 7. Mums. Dock heter det negerbollar. ;)

  Pussen hade en blogg tidigare men hamnade i "skuggan av mig", höhö. Så han hjälper mig ibland istället. ^^

  Jag väntar också på S3 av True Blood.. Mmm, vampyrer. :D

  SvaraRadera
 8. ja, men vad är det för jädra skitstil? vad ska man ha havregryn till om inte chokladbollar! imorgon ses vi! ska bli skitkul. kram

  SvaraRadera
 9. Johnossi var det bästa på länge faktiskt!! var såg du dem?

  SvaraRadera
 10. chokladbollar var längesen jag gjorde :)

  sv: Jag älskar också körsbärsblom. Som du kanske redan noterat, hihi.

  Det är bra det. Mina nuvarande fick jag som sagt lära upp att prata. vår halvsiames pratade mycket han också. Hör det till rasen tro? Jag har inte hunnit scanna in alla bilder än men inlägget kommer ;)

  Ja alltså vi firar den dagen vi blev tillsammans! Det är viktigt för honom att fira varje månad. Jag är kass på datum men han håller koll.

  vart bor du förresten? :)

  SvaraRadera
 11. Sött att du skriver dig i 3e person ju, och smarrigt med chokladbollar, måste nog också baka några, om jag har ork :/

  söt bild såklart!

  SvaraRadera