tisdag 11 maj 2010

Crazy cat ladyNär jag läser mitt senaste inlägg slår det mig att en galen kattant förmodligen inte är något jag kommer att bli någon gång i framtiden, jag är på god väg att bli en redan nu! 

Jag pratar med folk om mina katter som vore de mina barn och jag tillskriver dem mänskliga egenskaper. Med andra ord har jag blivit en sådan där jobbig människa som bara pratar om sina katter, en sådan jag aldrig hade trott att jag skulle bli. 

Och värre lär det bli.
På torsdag flyttar babykatt hem till oss.


14 kommentarer:

 1. så fin!!!!

  märket är bäst tycker jag. skorna rekomenderar jag! äger flera high heels och dem är skönare än mina höga från din sko :)

  SvaraRadera
 2. Men som kattälskare är det roligt när andra pratar om sina katter.
  Det ska vara de som inte har katt som inte förstår vårat intresse och vår kärlek till de små pälsmonstren som tycker att vi är galna =)

  SvaraRadera
 3. Det är fint, tycker jag!
  Och vilken snygg tatuering du har!

  SvaraRadera
 4. Att vara galen kattant är ju det sexigaste som finns ;) Njut!

  SvaraRadera
 5. Jag håller med övriga. Det är fint att du bryr dig så mycket om dem att du vill prata om dem! Är man snäll mot djur så är man, i alla fall i min bok, en god människa!

  Tack för kommentaren, förresten. Sömnlöshet är otrevligt, men det vore slöseri med tid att inte uttnyttja de ofrivilligt vakna timmarna :P

  SvaraRadera
 6. Sv: Det kan jag helt hålla med om, varje gång jag är inne på Miss Juniversum brukar jag få för mig att jag är stenrik och inte alls student och därför kan köpa hem allt sött. Som tur är brukar verkligheten kicka in innan jag fullföljer köpen.

  SvaraRadera
 7. Jag pratar om mina djur hela tiden, dessutom pratar jag åt dem jämt och har hittat på olika personligheter för dem som stämmer in på deras personligheter också så det finns fler halvgalningar haha. När alla vänner tjatar om sina barn hela tiden får väl jag prata om mina djur jämt!

  SvaraRadera
 8. Tjoho söta fifi! Vad har du för dig för mysigt? Jag testar lite skönhetsprodukter och dricker smoothie ^

  SvaraRadera
 9. Åh så kul! En liten katt är ju det finaste som finns!

  SvaraRadera
 10. e lika själv men med hundar. Talar å talar om vädret å vind t.o.m. på parkbänken.

  Gubbvarning till 110%!

  SvaraRadera
 11. Vad mysigt med en liten kattunge!
  Vilken ras blir det?

  SvaraRadera
 12. Jag längtar tills imorgon!!

  Hälsa Iggy Mamma och Iggy Syster!

  SvaraRadera
 13. He he, så farligt är det inte..än! ;)

  SvaraRadera
 14. Crazy catladies är den bästa sorten!

  SvaraRadera