söndag 2 maj 2010

Den sista vilan


Den 12 januari somnade han in, idag ska han begravas. Det känns lite makabert att han har legat i en frys i nästan fyra månader, men men, det är ju bara hans kropp egentligen, ett vackert skal som är tömt på sitt innehåll; Gollum.

15 kommentarer:

 1. Åh, vad sorgligt med begravning! hoppas det går bra.

  och tack för tipset, ska kolla. och ja, du får jättegärna komma med mer tips senare.. :) är en månad kvar i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Åh lilla Gollum. Kramar till dig.

  SvaraRadera
 3. det kommer bli en fin begravning.

  ja, det var inte alls kul med 2 högerskor. kinesen tror mig inte och jag måste skicka en bild innan jag kan få vänstern. så om kanske en månad till kan jag använda dem .:(

  SvaraRadera
 4. Usch, det där fasar jag också för. Vi har tittat ut en fin plats i skogen nere vid sjön för vårt kattdjur så åtminstone den delen är klar. Återstår att hoppas på 15 år till och att han har den goda smaken att kasta in handduken innan det blir tjäle i marken.

  Lycka till, och önskar er en fantastiskt fin begravning!

  SvaraRadera
 5. Hoppas att det går bra.

  Hemma hos min mor&far har vi en liten djurbegravningsplats.
  Där ligger älskade hundar, kaniner, katter och marsvin.

  Kramar!

  SvaraRadera
 6. Sv: Jag vågar knappt palla äpplen, jag skulle antagligen välta omkull halva baren om jag skulle sno någons mobil ur en väska. Sen skulle jag få ett nervöst sammanbrott utanför och ringa och polisanmäla mig själv.


  Men det är å andra sidan antagligen bara jag...

  SvaraRadera
 7. tack så mycket :)

  vad läskigt, varför inte begrava på en gång?

  SvaraRadera
 8. Synd att man aldrig fick träffa honom! Men ni verkar få en fin begravningsdag (utan att låta allt för morbid).

  Saknar dig!

  Puss

  SvaraRadera
 9. det är en jävigt bra obsession ;)

  usch va tråkigt. jag beklagar vrkligen o vet hur jobbigt det är. han var superfin o som du säger så e d ju bara skalet kvar o den riktiga gollum finns nån annanstans :)

  SvaraRadera
 10. usch jobbigt sånt där även om det var ett tag sen det hände.

  sv: ringen är från glitter :)

  SvaraRadera
 11. ÅÅåå R.I.P! men vad gör man inte när vi har haft en sån vinter?? Ja, amisen va uppskattad, det e en bra present =)

  SvaraRadera
 12. Japp, Simbeimb var ochså en siames. Har alltid haft siameskatter, generationen innan hette Chirano och Pussy(?!).. Jag är tokig i alla sorters katter men nu när vi var på jakt efter Guccikompis var det självklart att skaffa en till siames.

  Så fin lille Gollum var.. Hoppas dagen gått bra.

  Kram

  SvaraRadera
 13. Åh. Tänker på dig. Hoppas det blev en fin begraving och att det kändes bra att säga hej då..fast han har nog varit i katthimlen hela tiden, kattsjälen. Kanske tillsammans med min fina katt Emma, min ständige följeslagare tills jag blev 16 - sen gick hon bort och jag var totalt förkrossad-

  SvaraRadera
 14. När jag förlorar ett djur brukar jag tänka att det finns inget slut. På något sätt kommer jag alltid känna närvaro av mina sötnosar. Det känns jobbigt en tid men efter ett tag har man sorterat bort det jobbiga och man har bara de fina minerna kvar.

  sv: sån jordglob är dock väldigt dyr. liten 499 och stor 999 :/

  SvaraRadera
 15. Åh jag beklagar, det gör ont att förlora en vän.

  SvaraRadera