onsdag 26 maj 2010

Fail på den du!

Jag hade verkligen sett fram emot att gymma idag och jag riktigt kände hur hela kroppen längtade efter att ta ut sig. Men vad händer? Jo, jag kommer till gymmet, börjar köra mitt benprogram och det vill sig bara inte. Det kändes hur segt som helst, jag var äckligt klen och det var urtrist. Jag körde inte ens klart programmet. Fail på den.


Sedan kom jag hem och la mig i badet. Doppade huvudet och fick en kallsup. Fail på den.


Om en stund ska jag poppa popcorn till kvällens Dr Drew. Tänkbara failscenarion: att popcornen blir brända eller att det kommer popcorn på plattan så det slår upp eldslågor (vilket har hänt en gång) så att jag blir rädd. Eller möjligen båda två.3 kommentarer:

 1. haha vi har väl inte vatt vid våra sinnes fulla bruk när vi kläckt ur oss det ;)

  och ölen är en deal! :D

  SvaraRadera
 2. Jag kom inte ens så långt, utan hamnaden i soffan med Magnum och dator ;-)

  SvaraRadera
 3. Hade också fails igår, först glömde jag saker när jag skulle till unversitetet, sen när jag väl kom fram efter att ha fått cykla tillbaka och hämta dem så hade mitt skosnöre åkt in i cykelkedjan och satt fast. Slutligen spillde jag typ en halvliter te över hela mitt köksbord och mobiltelefon. Det var en fin dag. =P

  SvaraRadera