lördag 8 maj 2010

FredagIgår efter utbildningen rusade jag hem och bytte om till varmare jacka och skor för att klara av en kväll i ett vårkyligt Göteborg. Sedan mötte jag upp Chris för after work. På väg mot stan stannade vi till vid Järntorget. Varje år blir jag lika fascinerad av körsbärsblommande träd.När vi var mätta och belåtna (och sugna på gratis öl) gick vi till Ben Sherman/Pepe Jeans för ett litet event där. Chris fick en goodiebag eftersom han var en av de 25 första killarna, jag var inte en av de 25 första tjejerna och blev utan.Efter ett par öl vid kanalen gick vi till Gretas och dansade av oss lite.På hemvägen stannade vi till på Burger King för varsitt Kids meal. När jag öppnade min påse upptäckte jag att jag inte hade fått någon leksak, så jag fick gå fram till kassan och be om en. Hallå, om jag köper ett Kids Meal är det väl klart att jag vill ha leksaken? Nu är jag i alla fall en Svampbob Fyrkantklocka rikare!


15 kommentarer:

 1. Jag har klockan på mig. Sitter som en smäck. Verkar kunna hålla tiden också, får se hur länge då.. =)

  Ja, jag hade också det väldigt kul igår och det -är- underbart att cykla onykter, så befriande!

  Puss

  SvaraRadera
 2. Åh körsbärsträd är så vackert! Vilken rolig klocka!

  SvaraRadera
 3. Åh, vad härligt! Jag är också sugen på öl och skoj!

  SvaraRadera
 4. Träden är så himla fina nu. Man får passa på att fotografera dem för snart faller alla kärsbärsblommor. Hheehe ja de skulle man tro att ja skulle få rätt skor nu men det är alldeles för tidigt. Bara en vecka sen ja lämnade min adress igen. Så om ytterligare 2 veckor så :-)

  SvaraRadera
 5. Låter som en härlig kväll! Och vilken kul leksak!

  SvaraRadera
 6. Ja, men det går! Fast jag är ju mer sugen på Uganda än att plugga i höst.. haha! Men vi får väl se hur det går, hur länge man orkar ses så sällan och ha så långt emellan sig.. Men än så länge funkar det ju!

  Och jodå, det gick fint med butiken! :)

  SvaraRadera
 7. Sv. Tack så mkt! Lugn helg här med filmkväll å shopping med kompisar. virknig såklart i detta blåsiga å kalla väder =)

  SvaraRadera
 8. Körsbärsträd är så vackra!
  Klart att man vill ha leksaken om man köper ett kids meal.
  Har hört om ställen där vuxna blivit nekade att köpa kids meal...hallå...huvudsaken är väl att de får sälja något.

  Sv. Ja, det kanske jag ska ta och göra. Köpa kedjor och hitta ett plagg som sitter bra och sy dit dem själv. Tack för tipset =)

  SvaraRadera
 9. Underbara Happy Meal !!!
  När jag beställer en, kollar de alltid snett på en..
  Men jag vill ha min leksak..
  Många gånger skiter de i att lägga
  en i min påse.. ='(

  SvaraRadera
 10. Åh, mys! Jag blev helt plötsligt STÖRT sugen på vin när jag såg dina bilder. Damn att man ska upp och jobba 08!

  och ja, FITTness-träningen ser jag fram emot... Haha. ;)

  SvaraRadera
 11. Går igenom "gamla" kommentarer. Ligger väldigt efter i att svara på dom...

  Ja, stjärnor på handleden ska du absolut göra. Funderade själv på tre mindre, ifyllda, nästan som luffartecknet fast inte på handen och inte tre prickar. Men stjärnor istället. Men valet som du vet föll på hjärtat. Jag är mer än hjärteperson än en stjärnperson tror jag. Du är stjärnor!

  SvaraRadera
 12. Sv: Det är verkligen värt det! Visst, det kostar en del (220 kr/person) men det känns ändå värt. Går man inte på bio så jätteofta så kan man ju lika gärna slå på stort när man väl går dit :)


  Ascool klocka ju!

  SvaraRadera
 13. Lycka till! xD

  Haha, alltid najs med svampbob!

  SvaraRadera
 14. Jag och syster tänkte gå på det eventet men sen så hälsade jag på mormor istället, nästan lika roligt..

  Åh kommer kissen redan på torsdag, vad roligt! Kattunge!!

  SvaraRadera
 15. Klart man ska ha en leksak liksom.
  Den där klockan skulle jag sporta hela tiden. Coolers.

  SvaraRadera