fredag 14 maj 2010

Hello daddy!Eftersom Niklas jobbar i Norge och kommer hem först på onsdag, får han och Blixa lära känna varandra över Skype. 

Egentligen hade jag tänkt att ägna den här långhelgen åt att fixa en massa saker här hemma, typ vårstäda på balkongen, baka bröd, damma, vattna växterna och göra fint när jag ändå måste vara hemma med katterna, men jag blir mest sittande med Blixa i knät. Han blir så ledsen när han inte får vara hos mig och jag vill ju att han ska vara en glad katt. Om en stund ska jag dock försöka slita mig från honom och gå hem till Chris mamma på middag, men det känns svårt. Jag gick ut för att köpa kattmat på förmiddagen och fick grav separationsångest, trots att jag var borta i en så där tjugo minuter.

Vi kan väl säga att Blixa är inne i individuations-separationsfasen och att jag är mycket mån om att han får en trygg anknytning så han inte utvecklar någon personlighetsstörning. 


7 kommentarer:

 1. det blir oftast så att man bara siter omrking fast man ska göra en massa haha

  SvaraRadera
 2. Klart att det blir sådär när man har ett nytt litet liv att ta hand om =)

  Sv. Ja, djurprat rocks, hehe! Jag har inte så många i min bekantskapskrets som har barn så det blir väldigt lite av sådant prat. Så det är tanterna på jobbet som pratar om barn och barnbarn som jag får stå ut med emellanåt, hehe!

  Kramen!

  SvaraRadera
 3. skype är himla smidigt! :D

  SvaraRadera
 4. Kan inte jag få hälsa på hos dig nästa gång jag kommer till Göteborg?
  Allvarligt? Jag lovar att du har alla katter kvar när jag går... (inga fingrar i kors alls)

  SvaraRadera
 5. Så sött. Har han börjat prata något då? För mina tog det ett tag. Men min förra började direkt. :)

  sv: Ja, jag älskar byxdressar!
  Någon gång ska jag kosta på mig en raskatt jag med. Siames är en ras som har sitt unika utseende. En del tycker om det, andra inte. Jag har tyckt om siames sen barnben eftersom den första hade siames i sig.

  Det kommer kattbilder på ALLA mina katter i veckan :)

  SvaraRadera
 6. sv: TACK så mycket, sötis.. :)

  Vilken ursöt liten kattunge!! *gos, gull & PUSS* på honom.. !!

  SvaraRadera
 7. Gud vad sött.
  Lära känna en katt över Skype. Underbart!

  SvaraRadera