söndag 9 maj 2010

Hemmabeteende

Jag har länge funderat över min käre sambos beteende när det gäller att liksom kliva ur kläderna och låta dem ligga kvar på golvet, och nu tycks jag äntligen ha fått svar:
Efter två år som sambos gör han alltså inga större ansträngningar för att vinna mitt gillande. Ok, tack Glamour, då vet jag!

(Och jag undrar lite över mitt eget beteende, att jag lägger mina kläder i stora berg över stolar över hela lägenheten. Om Niklas köper Café kan han möjligen tänkas få ett svar i stil med "hon värderar sina kläder högre än dig"?)8 kommentarer:

 1. Haha så klockrent! Ibland undrar man hur dom tänker...

  SvaraRadera
 2. Mats lägger sina kläder i tvättkorgen, rätt duktigt, hehe!
  Mina brukar däremot hamna på golvet brevid sängen rätt ofta. Omvända roller? =)

  SvaraRadera
 3. hahaha, låter som djupa analyser! ;P

  och ja ellerhur, sex är otroligt roligt! ;D

  och hörrdu, var roligt att du gillar det! :)

  SvaraRadera
 4. Det känns tryggt att man alltid kan vända sig till den sortens press för att få reda på svaren på de stora frågorna - vem har inte undrat över strumporna liksom. Jag undrar även varför min astrumpor alltid ligger nedanför soffan. Jag har alltid trott att det är för att jag slänger dem där och glömmer ta bort dem - men det finns nog en mycket djupare förklaring till det.. Hoppas du haft en fin helg! Men det har du väl - ny iphone och allt :) kram

  SvaraRadera
 5. Tack för kommentaren :)

  Haha sånt där är alltid lite roligt att läsa.

  SvaraRadera
 6. karar
  - därmed e allt sagt

  SvaraRadera
 7. Mina kläder hamnar alltid precis där väljer att klä av mig dom. Klädhögar i hela lägenheten med andra ord. Både golv och stolar. Det bara blir så. Trots att jag har en gigantisk garderob (och den ser ut som en klädbomb exploderat).

  SvaraRadera