måndag 31 maj 2010

Himmel!


En sådan varm och vacker kväll det är, älskar't!

8 kommentarer:

 1. Underbar bild! Och ja, vilken fantastisk kväll det blev! Jag spenderade den med yoga och slutligen en långpromenad vid havet med paus på en klippa där mina vänner grillade och drack rosé. Ljuvligt!

  Sv: Elsa är 5 veckor nu. Så jag får henne om ganska exakt en månad. Jag längtar något oerhört och är rädd för att jag inte kommer att vilja gå utanför dörren när hon har kommit hem till sitt nya hem!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Mellan hägg och syrén. Såerebara, mellan hägg och syrén. Kvällar fyllda av längtan och förväntan.

  SvaraRadera
 3. Sv: Mina föräldrar bor inte heller i Gbg, I'm all alone in the big city (eller nått). Men Mors Dag kom så passande att jag kunde åka upp till dom under helgen. Fira lite mors dag, fira min brors 26-årsdag (en månad sent) och bara njuta :)

  SvaraRadera
 4. ååh där vill jag gå med dej!

  SvaraRadera
 5. det har du så rätt i :)

  Åh så du ska klippa kort? Hur kort? :):) FINT!

  SvaraRadera
 6. Idag är det verkligen vackert väder, hoppas det håller i sig enda tills oktober nu!

  SvaraRadera
 7. vilken fantastisk bild!

  SvaraRadera