onsdag 12 maj 2010

Jo, det regnade visst lite


Jag kastade ett öga på väderleksrapporten imorse innan jag cyklade till jobbet och noterade ett stort regnmoln, men tittade ut och tyckte att det såg ganska fint ut.
Så jag tog min skinnjacka och Converse. Jag önskade innerligt att jag åtminstone hade haft en luva när jag cyklade nedför Älvsborgsbron och det regnade så häftigt att jag inte såg någonting för allt regn som hamnade i ögonen.

Nu sitter jag och frossar i kolhydrater inför boxningen ikväll. Och jag ser fram så mycket emot kvällens Dr Drew att jag nästan skäms lite. Men bara nästan.


8 kommentarer:

 1. hahaha snyggt!! du klär i regn :)

  jag ska ställa till med en behålla-skorna-på-fest tror jag :)

  SvaraRadera
 2. Haha, nä varför ska man skämmas över det? ;P

  Och jag förstår vad du menar, vissa låtar tycker jag är skittråkiga och vill typ spola förbi.. men ja, jag gillar serien ändå. haha!

  Ja, det är jättekonstigt det där.. de borde ju fatta riskerna också.. men logik är inte riktigt relevant i alla lägen.. haha.. vad illa det låter, men så är det, tyvärr..
  men i alla fall så hoppas jag verkligen att han lärt sig en läxa nu, skulle vara skönt att veta att han inte kör full mer.

  SvaraRadera
 3. Oj så blöt! Jag använde paraply idag=)

  Får nog också titta på den där Drew ikväll. Verkar som jag blir ensam hemma. Gillar att måla och lyssna på tv samtidigt.

  ...och ja, katterna har hittat hem nu. Kristian var hemma hos sina föräldrar idag. Plötsligt låg det kattungar utanför dörren. Då hade mamman bestämt sig för att nu var det dags att visa upp dom=) Jag ska besöka dom imorgon.

  SvaraRadera
 4. Hehe, en sådan cykeltur tog jag i somras =)

  Sv. Ja, det är nog annorlunda för de som inte har katt och är intresserad av det. Ungefär som när jobbarkompisarna snackar barn. Snarkvarning enligt mig ;)

  SvaraRadera
 5. Oj. Igår cyklade jag i regnet med, ska nog skaffa en regnrock snart. Det här skitvädret verkar ju hålla i sig.

  SvaraRadera
 6. Blött värre, men lika snygg är du för det! :)

  SvaraRadera
 7. Haha, så såg jag ut i morse. Härligt att man inte är ensam! ;D

  SvaraRadera