lördag 29 maj 2010

Outsiders

Igår träffade jag Maria och Karin, och det var sannerligen på tiden. Vi drack öl och åt hamburgertallrik på ett ställe i Gamlestan där stammisarna satt klistrade vid spelmaskinerna och där det spelades Gangstas Paradise. Sedan gick vi till Underjorden eftersom Karins killes kompis skulle spela där. Vi var nog de enda tjejerna som inte hade dreads och man kan milt sagt säga att särskilt Maria stack ut i sin trench, sina killer heels, sin kortkorta klänning och sin vällagda make. Och med mitt rosettdiadem och sötprickiga klänning kände vi oss lite som turister i en annan värld, samtidigt som jag fick flashbacks till gymnasiet då jag ibland gick på punkspelningar och kände mig lika malplacerad bland alla arga och skabbiga punkare i min hippiemundering. 


Well well, vi hade kul i alla fall, men vi kunde konstatera att fredagströttheten inte blev bättre av blytung metal, så det blev en tidig kväll, vilket nog var tur eftersom jag omöjligen kunde sova längre än till 6 idag. 

1 kommentar:

  1. Så kort var ju inte klänningen! Egentligen... Den åkte bara upp väldigt mycket :)

    SvaraRadera