onsdag 26 maj 2010

Pingu

Lena, jag misstänker att du är lika förtjust i pingviner som jag, så det här är för oss:

(Slottsskogspingviner, tydligen utrotningshotade)

Och Lena, om du kommer till Göteborg någon gång får vi stråla samman i Slottsskogen lagom till kl. 14:30 så vi kan spana in när pingvinerna får sin dagliga dos mat.


13 kommentarer:

 1. Åh pingviner är så roliga djur! När kungspingviner får ägg har hanen dom uppe på fötterna för att de inte ska frysa! Det tycker jag är fint!

  SvaraRadera
 2. de är så söta!

  undrar verkligen varför det kan vara så svårt när man tidigare delat allt? har du kunnat umgås normalt med någon fd pojkvän?

  SvaraRadera
 3. Imorse åkte jag förbi Borås Djurpark - fick en stark lust att åka dit och titta på djur, ska föreslå det för sambon en helg.

  SvaraRadera
 4. Typiskt att d krockar, men d känns som att d kanske kan va värt att missa Sonisphere om man ska på semester ;D Du kommer ju få d skitbra!

  Har du vägarna förbi skåne får vi ta en sommarfika ^^ eller en öl... eller två!

  SvaraRadera
 5. I vanliga fall tycker jag inte om fåglar men dessa var riktigt söta. Jag var ett pingu fan som liten så varför inte gilla levande pingus också :D

  sv: Ja, eftersom jag flyttar mycket har jag inte velat lägga honom någonstans där jag måste lämna kvar honom. Men farmors hus som jag kallar det. Som numera ägs av pappa och faster. Det huset kommer vi ha i släkten i evigheter så där kan jag lägga honom utan oro.

  Tack så mycket för kommentarna om mina bilder. Haha man vill alltid ha det man inte har. Jag vart sugen på en vit när jag såg din lilla!

  Katter brukar klara sig fint i koppel så det tycker jag du ska testa :)

  Tack, jadå det gick bara bra. Hoppas allt är fint med dig. kram

  SvaraRadera
 6. Åååh, vad söt du är! :D Jag tror jag smälter! Pingviner är mitt absoluta favoritdjur! Klart vi ska gå och titta på dem tillsammans nästa gång jag är i Göteborg. :) Tyvärr händer det inte jätteofta..

  SvaraRadera
 7. åh åh åh. de är ju så söta! Mitt absoluta favoritdjur är dock hyena. asballa!

  SvaraRadera
 8. Pingviner är så söta och roliga =)

  SvaraRadera
 9. Finns det pingviner i Slottsskogen? Well I'll be damned!

  SvaraRadera