onsdag 5 maj 2010

Prinsen

Jag har inget större intresse av kungafamiljen och har inte följt "otrohetsskandalen". Men när jag åkte hem från ön i söndags grabbade jag en kvarglömd aftonblaska och läste en artikel om hur nedbruten Jonas var. Även om det var lite kul att läsa att Jonas mådde dåligt efter sin fadäs, så var nog det bästa med artikeln att det i början av den stod att Jonas spelade dubbelspel: på dagarna arbetade han för en advokatfirma och var Madeleines pojkvän, på helgkvällarna var han ute och festade med polarna. Jag tror att jag känner ganska många dubbelspelare…


Ikväll blir det boxning och sedan Dr Drew, jag har fan längtat efter misär-rehab-programmet i en hel vecka nu. 4 kommentarer:

 1. fan va roligt! vad blir det för ras :)?

  SvaraRadera
 2. Ja, de är jättebra! så kommer du över dem tycker jag absolut du ska testa.. fast jag vet verkligen inte vart man kan få tag på dem utöver den frisörsalongen i karlstad.. haha..

  och jag förstår nog ändå niklas. om man inte är van att tjäna massa pengar och helt plötsligt har mer än man är van vid är det ju himla kul att verkligen spendera! och sen att göra sin flickvän glad, såklart man gillar det! :)

  SvaraRadera
 3. Har nog missat vad som hänt med din Iphone.

  Kommer ni att vilja ha en katt nu när Gollum är borta?

  Hur går det med träningen?

  SvaraRadera
 4. By the way, jag älskar att du är lika besatt av Dr. Drew som jag är. Jag missade dock sista avsnittet och grät floder.

  SvaraRadera