lördag 15 maj 2010

Sagogården


Igår kväll bröt jag min lägenhetsarrest (eller göra-nya-katten-hemmastadd-och-se-till-så-inte-stora-katten-äter-upp-honom-tid) för ett par timmar och lät mig bjudas på middag. Och det var riktigt skönt att komma ut för en stund och prata med människor som lite omväxling. 

Dessutom tror jag att jag var på Majornas finaste gård, den var så mysig att den skulle kunna vara hämtad ur en skimrande saga.


5 kommentarer:

 1. Sv: Ja, Misty är en liten sötnöt :)

  Jag är rätt kass på att slappna av ute bland folk, vilket är trist för jag missar nog en hel del. Men å andra sidan känns det onödigt att krysta fram något som inte är Emiliaigt, jag är en husmus helt enkelt :p

  SvaraRadera
 2. vad vackert! och vad underbart mjuk blixta ser ut! ah en fin lördag.

  SvaraRadera
 3. Åh så fina bilder! Hoppas ni hade det trevligt!

  SvaraRadera
 4. herregud vilken fin katt! vill bara gosa sönder honom ju :D

  SvaraRadera
 5. Gud vilka fina bilder! Och kissen är sjukt söt :)

  SvaraRadera