söndag 16 maj 2010

Somewhere over the rainbow

Årets HBT-festival avslutades med en Regnbågspromenad.
Det var mycket mer folk än jag hade trott att det skulle vara, både i själva tåget och bland åskådarna. Stämmningen var på topp, folk var glada och dansade, viftade med regnbågsflaggor och bara njöt av att vara i gott sällskap bland likasinnade och öppensinnade.
Framme på Götaplatsen var det förutom tal och uppträdanden två par som vigdes!


7 kommentarer:

 1. Så himla roligt att höra att det var mycket folk!

  Jag har inte sett den färdiga, men hon sade att den blev kalasfin. &ja, jag har två, varav en riktigt ful. Ska fixa den om några veckor. Tycker att din ser riktigt häftig ut! Är det en my little pony, eller ser jag helt fel?

  SvaraRadera
 2. Vad kul det låter, roligt med så mycket folk! Visste inte ens om att den festivalen fanns!

  SvaraRadera
 3. ja jag är stolt över mig själv, vad jag lyckats göra under dessa bloggår och jag är glad att fått en fin vän som du =)

  vi kommer till göteborg den 18-19 juni.
  Det är ju den där hårdrocksfestivalen.stefan har köpt biljett till sig men jag tror jag skippar den..inga band jag vill se..så om du kanske skulle vilja ses?

  SvaraRadera
 4. visste jag faktiskt inte att gbg hade. vad kul!! :D

  SvaraRadera
 5. åååh underbart!

  Kram från london, hehe :D

  SvaraRadera