måndag 10 maj 2010

Stöter du på mig?


Evil, evil cat
Hjälp!
När jag drog ut datasladden fick jag en stöt och jag är livrädd för elstötar!
Är det möjligen något högre väsen som försöker säga mig att jag inte ska ägna så mycket tid åt datorn? Eller är det Zoom som ligger bakom det hela? Jag menar, nog är han inte så förtjust i att jag sitter och stirrar på datorn, men är han så smart?

12 kommentarer:

 1. usch läskigt! kanske är av samma inledning som tintin kryper runt under bordet och drar i sladden till min dator? ska vi slå till med fish & chips nästa vecka nån gång? hade varit väldigt kul! kram

  SvaraRadera
 2. Oj, det låter läskigt! Du kanske kan ringa någon sorts sjukvårdsupplysning? Rolig bild förresten!

  SvaraRadera
 3. hatar också stötar. jag får små, små stötar av mina innetofflor har jag märkt. måste nog byta.

  SvaraRadera
 4. Oj, han såg elak ut :)

  Vad duktig du är som drar ut datasladden, min sitter i jämt.... Fast jag stänger av datorn, men...

  SvaraRadera
 5. Svar: Jaaa jag älskar smyckesdisplayer, hållare o såna saker :D Så mkt finare :) Denna kommer även bli perfekt när jag ska visa nya halsband ju, hihi!

  Nej jag umgicks aldrig med någon, delade lägenhet - en 1:a, jag kände mig så otroligt ensam + att jobbet jag fick var långt ifrån bra. Så jag började må ganska så dåligt tillslut :(

  SvaraRadera
 6. Det låter mer som det är något fel på sladden ;)

  sv: Hade du roligt då? Jag hade aldrig varit på Kellys innan men vi gick vidare sen.

  SvaraRadera
 7. Va söt han är!

  De fick någon fisk/grötrismåltid, en kompis till mig hade en katt/hundkokbok. Iggy Älskade det, Gucci gillade det inte. Men Gucci är iof lika kräsen som Iggy är okräsen.

  Kommer lägga ut receptet i dagarna. :)

  SvaraRadera
 8. Detsamma!
  Oj, det där lät ju lite läskigt!

  SvaraRadera
 9. Haha, jag tycker också sånt där är läskigt. Dessutom tycker jag det är läskigt när man stoppar i en kontakt och det liksom blixtrar till ur urtaget, då tror jag att datorn typ ska explodera eller nåt. ;P

  SvaraRadera
 10. Nej, exakt. Han sa det själv också, att han ska sluta köra när han är full.. Men jag vet inte, det är ju som sagt så socialt accepterat där.. Jag hatar det, men alla gör det.. Här hade jag blivit helt galen om någon jag kände gjorde det, men där sätter jag mig i bilen efter några svaga protester.. Sjukt det där, men som sagt skönt att han slipper fängelse i alla fall!

  SvaraRadera
 11. Ja han ser allt rätt elakt lurig ut på den bilden.

  SvaraRadera