tisdag 4 maj 2010

Tisdag

Så ligger den lilla katten i jorden. Det känns skönt att ha fått ett avslut till sist, även om det alltid kommer att vara ett tomt hål inom mig efter Gollum. 

Och jag kommer att få en ny iPhone. Inte från försäkringsbolaget, eftersom hemförsäkringen inte täcker stöldbegärliga föremål, utan från någon som vill att jag ska vara glad när han är borta ifrån mig. Jag vet, jag är bortskämd.10 kommentarer:

 1. haha ja lucky me just denna gång..men evigheter sen jag köpte bh..och dessa är inte helt perfekta heller..liksom får det aldrihg att kännas helt rätt all over med kupa omkretsbandet eller axelbanden.

  SvaraRadera
 2. Vad fint att han blev begravd nu. Det är jobbigt när sådana saker hänger kvar. Jag förstår verkligen att det känns tomt utan din lilla katt.

  Men du. Herre gud vilken tur du har! Att N ger dig en iphone. Alltså. Kan jag skicka m på kurs eller nåt? Ge bort iphone-i present-kursen? Så tänkte jag även höra om du har lust att gå till Red lion och äta fish and chips med mig nån gång när det passar? Blev så jädrans sugen när du skrev om det. Kram!

  SvaraRadera
 3. Skönt med ett avslut, han har det bra i katthimlen nu =)

  Snällt att du får en ny iphone. Men dåligt att inte försäkringsbolaget täckte stölden.

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Må han vila gott i katthimlen.
  Trist att du fick din iPhone stulen, men skönt att du får en ny. Hade försäkringsbolaget hjälpt dig om du hade haft en allriskförsäkring?

  SvaraRadera
 5. vad snällt av den personen!

  sv, ja jag gillar när man hittar fynd, vilket jag tycker en ny kjol för 50kr är.

  Ja det händer tyvärr allt för ofta man hör polaren säga så, eller man själv säger så till kompisen.

  SvaraRadera
 6. Det är skönt att ha en ceremoni och säga farväl.
  Du har ju en toppen kille!

  SvaraRadera
 7. Låter skönt, lite som en befrielse, båda delarna faktiskt. Alltså, ändå som att jag pustar ut lite åt dig. Eller, jag vet inte. Men Gollum kommer få det bra, skönt för honom att få vila! Och iPhonen, vilken bra man du har!

  SvaraRadera
 8. Alla blir glada av att dansa! :):) hoppas du med dansade på valborg!

  SvaraRadera
 9. Åh så sorgligt...men samtidigt skönt...

  SvaraRadera
 10. Så sorgligt, men skönt med ett avslut!

  SvaraRadera