tisdag 18 maj 2010

Tisdag

Härligt med sovmorgon, synd bara att jag inte kunde sova så länge.


Gröt, kaffe och en och annan chokladboll, det är fin frukost det, särskilt när den intas medan jag tittar på en yster katt som leker med en leksak som är nästan lika stor som han själv. Jag får nog ge mig ut på leksaksjakt ikväll, för alla leksaker tycks ha hamnat i dolda skrymslen och vrår, och utan dem blir det nog en orolig natt. 


Jag hoppas på en sådan där supersnabb jobbdag idag, så jag dels får komma hem till katterna, dels får äta fish n chips med Tuffingen.
Och jag lyssnar på Blur. Jag har visst saknat dem. 7 kommentarer:

 1. hoppas du hittar en ny passande leksak.

  första tiden blir först i nästa vecka men jag visar er så fort jag får chansen. det ska bli så kul med ny ink.

  SvaraRadera
 2. Komer med sen å Blur-diggar!!

  SvaraRadera
 3. Mmmmmm fish n chips. Längtar tills jag ska åka till Brighton i sommar, det första jag ska göra är att gå ner till tivoli-piren och köpa migen stor friterad cod och pommes dränkta i vinäger. Absolut bästa stället.

  SvaraRadera
 4. Förstår inte att katter är så bra på att tappa bort sina leksaker. =)

  Sv. Jag ska nog slå till på ett par zebraleggings. Ska ta en tur till lindex någon dag .

  SvaraRadera
 5. tack snygging :)
  haft en bra dag?

  SvaraRadera
 6. Mums! Chokladboll och fish and chips på en och samma dag =)

  SvaraRadera
 7. Haha jag hade utan tvekan kunnat nöja mig med kaffet och chokladbollen till frulle.. :)

  Sv: Barca var helt fantastiskt! Synd bara att tiden går så oerhört fort när man har roligt!

  Hoppas att allt är bra med dig!
  Kram!

  SvaraRadera