tisdag 18 maj 2010

Tough n chips

Hon är allt bra den där Tuffingen.
Ikväll åt vi fish n chips, drack en öl och pratade TV-serier, katt- och människobebisar, karriärsmöjligheter, bloggande, träning och mer där till. Det finns alltid så mycket att prata med Tuffingen om.


Nu ska jag alldeles snart försöka sova, trots allt kaffe, alla kakor och allt fett jag har fått i mig idag. Det här måste vara min chokladbollevecka, för idag blev jag bjuden på chokladboll igen, också åt jag några till frukost. Nästa vecka får det bli något annat, det kanske börjar bli dags för popcornvecka igen. Jag gillar teman av olika slag.4 kommentarer:

 1. Vad glad jag blir! Ja, det var en riktigt bra dejt alltså! Temaveckor - där sa du nåt. Mikael har ju sitt nutrilett-tema. Kanske att jag tar choklad/chips-tema. Han satt i kalsonger och spelade krigsspel när jag kom hem - han behövde nig få ut aggressionerna som uppstått pga missad fish&chips - yes, jag berättade allt om det för honom! :) kram

  SvaraRadera
 2. Låter som om du haft en bra dag!

  SvaraRadera
 3. då har jag en fråga: EEEEEEN öl? På alla dom samtalsämnena? HUR hinner ni med det?

  Alltså uppenbart nyfiken!

  SvaraRadera
 4. Fish n´chips på Notting Hill är gött!
  Det kanske var där ni var?

  Blir det varvet för dig på lördag?

  SvaraRadera