onsdag 23 juni 2010

Ack ack ackPå trötta ben gick jag ner mot Röda Sten, och trots att jag promenerade i makligt tempo fick jag håll någonstans långt nere i magen, i njurarna eller så. Nere vid Röda Sten satte jag mig på en bänk, tog några Hipstamaticbilder och begrundade min tillvaro. Två äldre damer med stavar passerade och nickade vänligt mot mig och det kändes genast som om jag spelade i deras liga. 


Efter promenaden lade jag min arma lekamen i viloläge på soffan och nu ligger jag med en stor popcornskål på magen och ser Tykland slå Ghana.

4 kommentarer:

 1. Himla jobbet när magen krampar, det märkliga är att jag får oftare håll när jag går fort än när jag joggar/springer. Och när jag väl fått det - ja då är det kört, bara att vända hem igen.

  SvaraRadera
 2. Ja, det var en väldans tur att jag inte gjorde det, OCKSÅ...
  Då vet INGEN hur det hade slutat... ;)
  Ryggläge med popcorn låter helt klart säkrare... :)

  SvaraRadera
 3. Svar: True Blood är underbart! :) Det är en serie som är värd att bli kallad vampyr-serie ;)

  SvaraRadera
 4. haha nej då. :) du tog bara en vilopaus ;)


  jaaaa jag hoppas på bra besked..vill ha jobbet.

  SvaraRadera