onsdag 30 juni 2010

En ful gubbe

När jag var nästan framme vid boxningen kom det en man gående bakom mig som ropade "Har du körat idag?" Jag vände mig om och såg ut som ett frågetecken, så mannen förtydligade att han undrade om jag hade körat idag eftersom det är replokaler i huset jag var på väg till. Jag sa att jag tränar boxning där, varpå mannen sa att han inte gillar boxning, men att han gillar att sjunga. Jag sa att jag föredrar att boxas framför att sjunga. 


Medan jag går uppför en trappa med mannen precis bakom mig säger han att det är väldigt trevligt att sjunga, samtidigt som jag känner att han smeker baksidan av mitt lår. Jag säger att det säkert är jättetrevligt, men att han inte får tafsa på mig. Då frågar mannen vad som händer om han tafsar och jag svarar, samtidigt som jag överväger att slå honom, att eftersom jag tränar boxning kan jag ge honom en fet smäll. Jag tittar på mannen och ser att han ser nöjd och förväntansfull ut när han säger att han var ute efter att få se att jag var en aggressiv kvinna och inte någon som är snäll och trevlig och jag inser att mannen är en desperat masochist. 


Jag bestämmer mig genast för att inte slå honom om han så skulle hoppa på mig, det nöjet skulle jag aldrig vilja ge honom. 17 kommentarer:

 1. Fy fan vilken JÄVLA idiot. Men du är så bra! Blir sjukt imponerad över hur du hanterade det. Kram

  SvaraRadera
 2. Usch så obehagligt, bra hanterat verkligen. Jag har råkat ut för en blottare på tåget en gång, mitt på blanka dagen med massa människor runt omkring. Det var nog inte menat mot mig men ingen annan såg det. Då gick jag bara därifrån, och undrar fortfarande hur jag borde reagerat...

  SvaraRadera
 3. Hahaha =)

  Glöm inte att kika in på min nystartade blogg: http://mykindoffashion.blogg.se/

  SvaraRadera
 4. Av någon anledning så får den här historien mig att tänka på den äckliga gubben i London..

  SvaraRadera
 5. Men fy så creepy, du skulle lappat till honom men det är ofta sådant man kommer på försent eftersom man blir så ställd, eller hur?

  SvaraRadera
 6. Men fy fan vad äckligt.

  SvaraRadera
 7. Men usch! FY FAN! Uuuuh! Jävla äckelgubbhelvete! Jag hade fått panik och börjat pungkicka honom om jag varit du.. Fy fan =/

  SvaraRadera
 8. Vilket äckel till gubbe.
  Jag tycker du skulle ha prakiserat dina boxningskunskaper på honom.
  Gärna med ett par pungkickar!

  Skäms för att vara kille när jag läser och hör om såna äckel.

  Samma sak när jag läser om den här polischefen. Ibland önskar jag att det fanns gladiatorspel idag också.

  SvaraRadera
 9. Äckelgubbe, bläää!
  Bara ignorera å inte ens titta åt hans håll!

  SvaraRadera
 10. Vad modig du är som säger ifrån. Jag vet oftast inte vad jag ska ta mig till när något sånt händer.

  Och tack för kommentarerna! Det var lite konstigt att läsa midsommarinlägg när vi inte firade midsommar. Men vi hade det bra ändå :)

  SvaraRadera
 11. Vilken idiot! Äckliga människa! Bra resonemang från din sida där och gud så modig du var! You go girl!

  SvaraRadera
 12. Men fy så otäckt, jag skulle fått panik! Å andra sidan kan jag förstås inte boxas, men blev väldigt sugen på att lära mig nu. Han är ju tyvärr inte den ende av det slaget...

  SvaraRadera
 13. fy! tur att du kunde behålla lugnet!

  SvaraRadera
 14. Fy vilken äcklig typ :-b

  SvaraRadera
 15. fy vad obehagligt, vilka jäkla idioter det finns usch. det nästan så man önskar att han hade fått en fet höger som knockat honom.

  SvaraRadera
 16. Vilka äckliga gubbar det finns, tråkigt att vi tjejer ska behöva bli utsatta för sådana personer. Eller killar också för den delen, men det verkar vara tjejernas problem för det mesta.

  SvaraRadera