onsdag 16 juni 2010

Got ballz?

Pungkulor till iPhonen? Hell yeah!
Fast jag skulle ännu hellre vilja ha ett par snygga tuttar till min.7 kommentarer:

 1. Hahaha, jag längtar till jag får se de där pungkulorna på din mobil, riktigt classy! :)

  Vad är det för ett nytt jobb du fått? Jag blev jättenyfiken nu ju! Jag glömde förresten svara på frågan om Kappahl för ett tag sen. Slarvigt av mig! Jag jobbar inte där egentligen. Min kompis som jobbar där undrade om jag ville hjälpa till med inventeringen och det ville jag. På så sätt får man kanske in en liten fot där tänkte jag i bakhuvudet.. :)

  SvaraRadera
 2. haha! känner också ett större behöv av bröst faktiskt :)

  jag flyttar den 1 juli, yeah. jo jag och fd pojken bodde i majorna för 6 år sedan. då var det väldigt vackert men jag tror det är ännu finare nu. längtar såå till en egen vrå. jobbar även här, så det känns perfekt!

  SvaraRadera
 3. Haha, va fula. Sån måste jag ge till Dan.

  Jag har lagt upp lite bilder precis nu från utflykten. Bautamysigt. Tom Gucci blev på glatt humör i solen.

  SvaraRadera
 4. Ja, det var verkligen mycket att titta på! Himla skoj. :D Fast det var som sagt så varmt att man blev alleles matt när vi var där.. ;P

  Ah, okej.. men jag gillar den. :)

  SvaraRadera
 5. Haha, riktigt nice :)

  SvaraRadera
 6. Vad ska man säga ;) fantasifulla men fula! Pojkvännen tyckte att de var jätteroliga.

  SvaraRadera
 7. HAHAHAHAHA! fan vad fult!

  SvaraRadera