onsdag 9 juni 2010

Hotta pants

På tal om träning.

Något som är bra med att främst träna på gym är att man slipper dessa karlar i cykelbyxor som ofta cirkulerar på gruppträningarna.

För seriöst, vad är grejen med snortighta och blanka cykelbyxor på män? Som om inte detta plagg sitter illa på vilken karl som helst, så blir det hela ännu värre av att de män som envisas med att bära cykelbyxor ofta råkar ha ganska stor mage. Och de drar alltid upp byxorna så högt det bara går, samt stoppar in t-shirten i byxorna, så att inte bara skrevet, utan även magen framhävs riktigt ordentligt.

För att göra det här inlägget än mer avtändande måste jag berätta om en man jag såg på Friskis en gång som hade ett par ljusblå, väl åtsittande hotpants på sig. När han satt och väntade utanför salen på att passet skulle börja satt han förnöjt och strök sig med handflatorna över skrevet. Smygonanist!16 kommentarer:

 1. what the fuck. det var ju jag!!

  ...eller också inte :)

  SvaraRadera
 2. haha sötissassy..eller hmm ska jag kalla dig fifi nu..?

  tack gumman! puss!!

  SvaraRadera
 3. klart du ska ha en långklänning sasfi..(?)

  men hade jag hjaft dina ben hade jag också gått i kort jämt =)

  SvaraRadera
 4. Det där förstår jag mig inte heller på. Äckligt!

  SvaraRadera
 5. Lagom till stora onanidagen på lördag ;)

  SvaraRadera
 6. sv. Tack! Ja, det e roligt att virka små personliga amisar å ge bort i present, det e mer uppskattat än vad jag trodde i början =) hoppas allt e bra med dej

  SvaraRadera
 7. Hahaha, men gud! Vilken gubbe :)
  Det är riktigt fult med cykelbyxor på män, men jag kan tänka mig att de bär det för att de tycker shortsen blir för fladdriga och i vägen?

  Om jag vågade skulle jag också klippa mig kort, för håret åker oftast upp i en svans på sommaren :)

  SvaraRadera
 8. Hahaha... Jag gick och tränade strax efter att jag läst det här inlägget och hade den stora glädjen att se en man i god form (läs: med stor mage) som pressat ned sina lår i ett par läckra blå cykelbyxor med vita revärer. tshirten var instoppad och jag tackar gud för att jag bara behövde se honom från sidan.

  SvaraRadera
 9. fyyyy min granne har cykelbyxor på sig när han ska ut å cykkla. illgula.

  jag har inte provat att gå i dem länge än men antar att jag får ont ^-^

  SvaraRadera
 10. Det är väl bra att folk trivs i sina kroppar liksom.. Önskar bara att dom kunde sluta göra det så, eh, offentligt..

  SvaraRadera
 11. Ja vad är egentligen grejen med män i tajta träningsbyxor?! Jag blir lika äcklad varje gång. Jag förstår inte hur de själva inte kan se hur illa det ser ut.

  Ja synd att vi missade varandra i Göteborg. Men det kommer fler gånger, utan tvekan. Sommaren är lång! Vi får arrangera något bra.

  Så snygg du är i håret numera! Tummen upp till fina dig!

  Kram

  SvaraRadera
 12. Tajta träningsleggings är riktigt snygga på vissa killar, typ fri-idrottare med kropp alá grekisk gud. Men alla andra killar bör undvika bära cykelbyxan, tycker jag.

  SvaraRadera
 13. Jag använder löpartights när jag tränar. Det funkar inte att springa kring i Adidas träningsbyxor eller andra mjukisbyxor när man kör löppass.

  Cykelbyxor på Spinning - där går nog min gräns också.
  Ser bedrövligt ut med äldre män som har hela cykelutrustningen på sig (spinningskor, cykelbyxor, cykeltröja) och sen kan de ändå inte följa instruktionerna från ledaren. Haha, sjukt

  Sedan kan jag väl också störa mig på tjejer som tror att träning handlar om hur snygg man är.
  De kan också ha åtsittande kläder som de absolut inte passar i.
  Det är både 3 och 4 magar som hänger ut

  SvaraRadera
 14. Åh, fy tusan! Ta bort den hemska bilden ur min hjärna nu!

  SvaraRadera
 15. Min kille har fått ta över mina glansiga vita cykelbyxor och jag tycker dom sitter hur snyggt som helst på honom. Så på vissa killar funkar det och andra inte. Snyggt då han bär ett linne till. Men som någon sa, linnet eller tröjan ska inte stoppas ner i cykelbyxorna.

  Anna

  SvaraRadera
 16. Hahha, okej... så när vi ses så ska jag alltså undvika cykelbrallorna? ;D

  SvaraRadera