onsdag 9 juni 2010

Intensivt

Igår gick jag på intensivjympa och fy bubblan vad det var roligt!
Jag körde mycket intensiv för 1-2 år sedan, men nu blir det nästan enbart gym på Friskis & Svettis. Nu känner jag dock för att gå på intensivjympa lite oftare, för jag fick en sådan grym energikick av passet. Det var så skönt att omgiven av vältränade människor ta ut mig riktigt ordentligt och bara känna svetten rinna längs kroppen.


Jag har förresten alltid trott att jag svettas mycket från huvudet pga håret, men nu när jag har så kort hår kom det lika mycket huvudsvett som vanligt, så där sprack den teorin.4 kommentarer:

 1. Låter härligt! Jag måste också hitta nån kul träningsform, det där med jogging funkar inte riktigt.

  SvaraRadera
 2. Du är duktig du! Ja hår lindrar väl snarare svett? Det är väl därför vi har hår under armarna?

  SvaraRadera
 3. Sv: Haha, var glad att du bara har en röd fläck på ryggen - jag har röda axlar och en röd trekant från nacken ner till i höjd med skulderbladen efter klänningen jag hade på mig i söndags. Inte så himla snyggt kanske :p

  Och tack :)

  Och nya klippet blev riktigt läckert!

  SvaraRadera
 4. Vet inte om det är en myt men det sägs att vältränade personer svettas mer.

  Visst är det grymt härligt med enerigikickar från sin träning.

  Gympa är alldeles för mycket rörelser i för att min kropp ska kunna hänga med :)

  Idag blir det spinning på Friskis

  SvaraRadera