onsdag 23 juni 2010

Klen i mina ben

Jag känner mig alldeles matt i hela kroppen och lite småyr idag. Det känns som om jag inte har någon ork alls och när jag kom hem efter cykelturen från jobbet kände jag mig helt svag. Jag hatar att känna så här, jag vill känna mig stark och rakryggad, inte som en klen klump som bara dras ner mot golvet. Nä, jag pallar inte att träna idag, jag tror inte att jag skulle orka hålla armarna uppe på boxningen, möjligen skulle jag knocka mig själv. Det får bli en liten promenad i kvällssolen istället.2 kommentarer:

  1. Då ska du vila och så kommer du att känna du dig stark en annan dag istället =)

    SvaraRadera
  2. sv. Nä då får du hitta på en annan lösning =) Jobbigt när man blir så rädd så att man är det flera dagar eteråt =) Hoppas du mår bättre å känner dej piggare i morron, tänk på att dricka ordentligt annars kan man lätt känna sej yr... kram

    SvaraRadera