måndag 7 juni 2010

Klippt!


Helgen som gick började med att jag var helt slut. Jag kände mig mer eller mindre zombifierad hela fredagen och det krävdes en allvarlig kraftansträngning för att jag skulle få på mig löparskorna och avverka några kilometrar.

På lördagen klippte jag mig kortkort och tillbringade sedan flera timmar i ett soligt Slottsskogen med härliga vänner, god picnic och vin utspätt med 7up. Framåt kvällen tog vi oss ner till Andra Långgatan, det var ju trots allt Andra Långdagen och den var ju tvungen att firas.

Igår fortsatte jag att njuta av solen med promenader och balkonghäng med Syster Yster som har kommit hem efter en termin i vår Hufvudstad.

Idag känner jag mig ungefär lika vital som jag gjorde i fredags, men jag ska ta mig ut till Skatås med en kompis och springa milen, efter både motion och frisk luft borde jag sova som en prinsessa inatt!


16 kommentarer:

 1. Ja, nu är det bättre med ögat! Men helt slut efter jobbet.

  Puss

  SvaraRadera
 2. Vilken fin frisyr! Jag har blivit så långhårig, måste också klippa mig snart!
  Ja, verkligen! Längtar!

  SvaraRadera
 3. Åh vad söt du blev! Jag passar inte i kort men du gör verkligen det. Skönt att ha på sommaren? Långt hår är mest i vägen.

  sv: Tack! :)
  Ja, jag får göra det någon gång!

  Det gick bra på tidningen. Men vad nervöst med 40 pers att hälsa på. Och sen vart jag sen för det var omöjligt att hitta. Fick ringa han jag skulle träffa flera gånger så fick han guida mig per telefon. Men det gick bra ändå :) Många där verkade glada över att jag kanske ska få praktik där för de behöver en fotograf.

  Hur ofta är han borta och hur länge? Jag förstår att det är jobbigt. Han haft en del distans med åren.

  SvaraRadera
 4. Oj, vad kort det blev! Men så himla fint!

  SvaraRadera
 5. OJ grymt! Lite som Josefin Craaford fast kortare, läckert!!!!! :D

  SvaraRadera
 6. Läckert :D Du passar otroligt bra i kort :D

  Du jag undrar också vart solen tagit vägen!! :((

  SvaraRadera
 7. Så jäkla snyggt! Du passar perfekt i kortkort hår! kram

  SvaraRadera
 8. Jättefint! Du passar verkligen otroligt bra i kort hår =)

  Sv. Precis, innekatter behöver man inte maska av då de inte gnager i sig råttor och andra små djur.
  En fördel med att vara innekatt att de slipper mask i magen.

  SvaraRadera
 9. Åh vad superfint det blev! Perfekt sommarfrippa ju!

  SvaraRadera
 10. Åhh vad fin du är i håret, du passar jättebra i kort!

  SvaraRadera
 11. Du passar i kort hår

  SvaraRadera
 12. superfint, hörrdu! du passar jättebra i kort hår! :D

  SvaraRadera
 13. Måste säga att du är så himla snygg i håret! du passar skit bra i kort kort.

  Sv: Tack snälla!!

  SvaraRadera