tisdag 22 juni 2010

Köpenhamn

Ok, nu är det dags för en Köpenhamnsbildbomb, eller flera blir det nog…Jag och Niklas var alltså i Köpenhamn över helgen. Det var min 30-årspresent till honom.Vi tog tåget dit.
Jag hade ett blond moment och frågade Niklas om han trodde att vi skulle ta bron eller tunneln över till Danmark. Kommentar överflödig.

Jag träffade förresten på Sofia på tåget, vilket kul sammanträffande! Och Sofia var lika söt och sprudlande som jag hade tänkt mig henne.När vi kom fram åt vi fet mat och kollade på fotboll. Detta var en syssla vi ägnade oss mycket åt i Danmark…Vi bodde på Hotel Astoria, som låg precis vid stationen. Det var inget fancy, men läget var bra och frukosten var god och rejäl.När vi hade checkat in tog vi en promenad och lokaliserade oss lite.Vi gick genom en tjusig park som jag inte vet namnet på, stor och välansad var den i alla fall. När vi hade kommit ut från parken gick jag och sneglade så mycket på den att jag gick in i en lyktstolpe. Pang sa det och mitt vänstra bröst tog smällen. Blond moment 2.4 kommentarer:

 1. Kan det vara Kongens have? Jäklar vilken fin helg det låter som i alla fall! Jag gav en helg till Mikael där i nån födelsedagspresent också. Ser frame mot fler bilder och blond moments...haha... Kram

  SvaraRadera
 2. sv. Fina bilder! Haha, jo det e lite kul. Va mest rädd att jag skulle sparka ut människans som satt bredvid mej poppcorn och cola =) Inte kommer man nånstans heller på bio, man får snällt sitta där man sitter hur läskigt det än blir =) Men jag har ett hett knep! =)

  SvaraRadera
 3. Låter som en helt underbar helg!

  SvaraRadera
 4. Fina bilder!

  Gillar dina blond moments, väldigt Reese Witherspoon ;)

  Ja, vi kanske kan ses på lördag kväll? Slutar jobbet 16, sedan ev. hem till Pontus och kolla på sista avsnittet av Glee. Men sedan känner jag för att gå ut =)

  Puss

  SvaraRadera