torsdag 3 juni 2010

Kramkatter


Först hade jag tänkt att ursäkta mig för att det blir så mycket kattbloggande från min sida, men sedan tänkte jag att vad fan, det är min blogg, jag bestämmer, så ingen ursäkt. Dessutom har jag ett ganska icke spännande 9-5-liv så jag får helt enkelt blogga om det som finns till hands. Och katterna finns ju alltid till hands och är alltid mer eller mindre bloggbara. 

Blixa jobbar ganska hårt på att han och Zoom ska bli bästa polare. Zoom tycker att Blixa är lite småjobbig och är inte så förtjust i att Blixa lägger sig på honom, vilket han visar genom att fräsa till. Blixa bryr sig inte nämnvärt.

De är så fina, de små liven.


15 kommentarer:

 1. Men åh! Så himla himla söta de är <3

  SvaraRadera
 2. Nä, slarvar man med den blir livet jobbigt =) Så söta dom är!!!

  SvaraRadera
 3. Kattbloggande är ju bra grejer tycker jag! Fina bilder, man blir allt lite glad i hjärtat av att se dem =)

  SvaraRadera
 4. Jo, jag är ju gammal thaiboxare så min klubb är awesome. dessvärre jobbar jag så mkt kvällar och helger att träningstiderna aldrig stämmer överens numera. Förr när jag pluggade gick det lättare att kombinera. Något jag definitivt sörjer varje dag. Men den dagen jag får ett 9-5jobb - då jäklar :D

  SvaraRadera
 5. Åh, de är så himla fina! Mer sånt, älskar dina kattinlägg!
  Det var så kul att höra, tack! Detsamma!

  SvaraRadera
 6. Åh vilka vackra katter du har!!! älskar katter.

  SvaraRadera
 7. oh tack så jättemycket :)!
  findina katter! katter är verkligen underbara djur.

  SvaraRadera
 8. Åh, så himla sött! :D

  Och jag vet vad du menar, man får nästan lite dåligt samvete när man är inne när det är fint väder.. haha! men jag är ju ledig, så jag kan hänga ute hela tiden.. annat för alla som jobbar och sånt såklart..

  SvaraRadera
 9. Nejnej, tack till dig för fina ord! :) Jag kan inte annat än säga det samma. Jag känner att du är en bra människa. Jag tror att du och jag är jätteolika, men ändå så lika. Vi kanske borde ta en träff och ta reda på det någon dag. Varberg-Göteborg är trots allt inte jättelångt! :)
  Och du, tänk inte på allt kattbloggande. Vänta bara tills Elsa kommer hem, då kommer det bli massa massa katt-snack hos mig med! :)

  KRAM

  SvaraRadera
 10. sv: Ja vi längtar att få åka väldigt mycket nu. Vincent har haft mycket jobb så det ska bli skönt att få se han vara mindre stressad över sitt jobb.

  Okej, tänkte att det var något sånt. Är det jobbigt att han bor så långt bort?

  åh tack för din award. Jag ska kolla :)

  SvaraRadera
 11. De är så söta, och det är roligt att läsa inläggen om katterna =)

  Jag har gått igenom en pärs med att försöka få i mina missar avmaskningstabletter idag.
  Den ena gick det rätt lätt efter ett par försök. Lite räkost på tabletten så slank den ner.
  Den andra katten var lite svårare då det inte gick att lura i henne tabletten tillsammans med olika tillbehör.
  Fick tvångsmata henne med den och lyckades på andra försöket. Det tycker inte jag om. Mycket bättre när de äter upp tabletten självmant. Känner mig så dum mot dem när jag måste tvångsmata dem :(

  SvaraRadera
 12. Och vem gillar inte kattinlägg, hallå? Det är mina favoritinlägg - alla kategorier! Kör på!

  SvaraRadera
 13. Så söta! Men Zoom såg inte så nöjd ut :)

  SvaraRadera