söndag 27 juni 2010

Midsommarhelg

Jag hade en riktigt fin Midsommar i Skärgården med sill och potatis, grillat, jordgubbstårta, bra kompisar och mycket dricka. Mycket dricka ja. Jag var helt utslagen hela dagen igår, men det var det lätt värt. 


Igår vaknade jag tidigt på morgonen och kunde omöjligen somna om. Jag gick upp efter ett par timmar och väntade på att de andra skulle vakna så vi skulle kunna gå och bada. Jag brukar alltid ta årets första dopp i maj, men i år har det inte blivit något än, så jag tyckte det var hög tid igår. Men när resten av packet hade vaknat och vi äntligen gick till badet fegade jag ur, det blåste ju kallt! Just nu är jag inne på Niklas linje att vänta med bad tills vi kommer till Medelhavet, det känns säkrast så.


Idag har vi haft en slapp dag, förutom att jag var ute och sprang en sväng på förmiddagen. Vi har kollat på Heroes och fotboll (buhu, England är ute, nu hejjar jag på Tyskland) och mer fotboll väntar om en stund. Go Maradona!5 kommentarer:

 1. sv. Ja ledighet e aldrig fel, speciellt inte en sån helg =) ska oxå kolla fotboll strax

  SvaraRadera
 2. Det låter riktigt skönt! Det enda stället jag "badat" på är Plaskis. Jag brukar också vara tidig med att bada annars. Ja eller hyfsat i alla fall. I år har jag knappt hunnit bli sugen ens pga vädret. Hoppas det blir sommarvärme nu!! kram

  SvaraRadera
 3. låter ju himla fint ändå.. :D

  SvaraRadera
 4. Trist att båda våra lag är ute (Italien och England)
  Om jag ska vara helt ärlig är jag inte så ledsen för att England är utslagna. Glad faktiskt :)

  SvaraRadera
 5. Vad härligt det låter! Vad kul att du hade det bra:) ja jag kom på att du också varit berlin, helt underbar stad!

  SvaraRadera