torsdag 3 juni 2010

Nordostvinden

Idag överskattade jag solen lite och tog på mig en tunn och somrig klänning och gick barbent. När jag skulle gå till utbildningslokalen imorse ropade en farbror efter mig att jag borde ta på mig vinterkläder när det blåser som det gör. Jag kastade en blick på honom och konstaterade att han minsann var klädd för en snöstorm i december. Sedan undrade han om jag inte är rädd att få urinvägsinfektion. Jag sa vänligt men bestämt att det inte är något jag oroar mig för, men gubben ville inte ge sig, utan fortsatte att gapa om urinvägsinfektion och om att nordostvinden blåser upp under kjolen på mig. Han fortsatte långt efter att jag hade passerat honom, så han måste verkligen ha varit orolig för mig. Tack för omtanken!


Kallt var det med sommarklänning och på lunchen gick jag hem och bytte om, men någon urinvägsinfektion känner jag inte av.     
                              

4 kommentarer:

 1. Jag ser bilden framför mig!
  Här på Gotland har det varit soligt och varmt hela dagen.

  SvaraRadera
 2. Ha ha. Gulligt/perverst :) Han ville nog ge dig en och annan infektion skulle jag tippa ;)
  Man ska inte lita på gôbbar från Hisingen.

  SvaraRadera
 3. Haha! Jag tänkte skriva något liknande som föregående. Det där att han ville ge dig infektion. Nej huga!

  SvaraRadera
 4. Hahahha jag kan inte sluta skratta. Gubbar kan vara allt lustiga ibland. Men de tycker väl vi är lustiga som klär oss i sommarkorta stycken :P

  SvaraRadera