lördag 5 juni 2010

Picnic

Idag ska jag klippa mig, det får nog bli kort den här gången. Sedan ska jag göra några ärenden, bland annat köpa en massa solkräm, det kan behövas till min bleka, fräkniga hy. Sedan blir det picnic i Slottsskogen. Chris ska ha med melon fylld med vodka, det låter gott, men livsfarligt på fylleskalan. Jag bakade mina favoritchokladmuffins igår, fyllda med kokos och chokladbitar. Mums, de kommer att smälta så gott i solen! Och det kommer jag med.

14 kommentarer:

 1. Du får visa bild på håret sen :)

  Låter som ni kommer få det mys i solen iaf ;)

  SvaraRadera
 2. Åh, hoppas du får det roligt. Det låter jätte trevligt i alla fall. Min bästa kompis bor i Göteborg och har pratat en del om slottsskogen men vi har aldrig kommit dit pga att det kommit annat emellan.

  SvaraRadera
 3. Härliga planer! Hoppas du får en underbar lördag!

  SvaraRadera
 4. kul att du gillade klänningen!
  fint med kort hår nu på sommaren,hoppas vi får se resultatet!

  SvaraRadera
 5. Det lät som en trevlig dag :)

  Hur blev klippningen då, kort?

  SvaraRadera
 6. Låter himla härligt, den där melonen låter ju rätt spännande!

  SvaraRadera
 7. Får ta melonen nästa helg, så den riktigt har fått dra åt sig! ;)
  vill ha receptet på Dina muffins också :)

  Puss

  SvaraRadera
 8. Åh visa en bild hur håret blev!!

  Låter mys med picknick, jag ska med ge mig ut snart!! ÄLSKAR DET HÄR VÄDRET!!!

  SvaraRadera
 9. Sv: Jag kan säga att det var en riktigt vinnande kombo :)

  Hoppas du hade en härlig dag!

  SvaraRadera
 10. Hur gick det med melon och fyllan? :)
  Har faktiskt aldrig testat den kombon.
  En kombo som du borde testa är chokladmuffins och så lägger du i Marabous Polka. Gudars vad gott :)

  SvaraRadera
 11. Låter farligt det där - vodkafylld melon=)

  SvaraRadera
 12. TACK så mycket för dom värmande orden du skrev på min blogg!! <3 Jag är mycket tacksam över din omtanke!!
  STOR KRAM

  SvaraRadera
 13. haha låter onekligen livsfarligt men också otroligt lockande ;)

  SvaraRadera
 14. du klipper väl dig själv har jag fått för mig? blev det bra?

  SvaraRadera