onsdag 2 juni 2010

Solseg


Vi känner oss visst lite utslagna av solen idag, men fan vad skönt det är!
Jag börjar nästan känna mig lite så där semesterseg, synd bara att det nästan är två månaders slit kvar innan jag får sega på riktigt.

Nä, nu ska jag piggna till och gå och träna boxning!

14 kommentarer:

 1. haha man blir sån där av solen ;P

  SvaraRadera
 2. Vad härligt!
  Skicka hit lite värme, här är det sol men kyligt.

  Sv. Tack! Jag hoppas på att veckan går fort så kanske nästa blir bättre =)

  SvaraRadera
 3. Söta & lata ni är - alla tre.

  SvaraRadera
 4. Det ser skitskönt ut! Jättefina bilder. Boken heter "Eventuella anhöriga" och är gjord av Tina Enghoff (och hon är kanske svenska kom jag på men har nog fotat allt i Köpenhamn). http://www.vincentborrelli.com/cgi-bin/vbb/102224
  kram!

  SvaraRadera
 5. Sv: Tack så mycket :)

  Det stämmer verkligen så som du säger! Innan jag flyttade hemifrån hade vi det jättejobbigt i familjen, det var ytterst sällan vi kunde hitta på något utan att det blev bråk. Men nu är det jättehärligt att ses, umgås och hitta på saker :)
  (Sen hjälper det nog en del att jag har växt upp också, haha)

  SvaraRadera
 6. Skaffa ett jobb där man har obetalda sommarlov så får du vara ute i solen hur mycket som helst! När du vill!

  SvaraRadera
 7. sv. Det e helt perfekt, man får bara kolla så man inte bränner sej. Blir så inne i min virkning ibland att jag glömmer allt annat

  SvaraRadera
 8. Åh finingar där! Ni är allihopa söta som få! Jag har ungefär lika länge kvar till min semester jag också! Men det går fort, snart är dagen där då vi får släppa allt som har med arbetet att göra för några veckor. Hoppas att du har haft en bra dag, ska strax ta tag i utmaningen! :) Kram!

  SvaraRadera
 9. Känner att det är semestertider. Arbetstakten och uppgifterna blir mindre och mindre.

  Det är samma för mig, har 7 veckor till att jobba :/

  SvaraRadera
 10. Jag har också nästan två månader kvar till semester... känns länge!

  Ja, blommiga klänningar till folket! Eller nåt :) Vill ha flera stycken, men har ingen...

  SvaraRadera
 11. åå katten!

  ta gärna in titt hos oss :)
  Our brand new blog, and our first. Take a peek.
  www.apieceofcrapdepartment.blogspot.com

  SvaraRadera
 12. Betyder det att du har semester under Wow, Saffy?

  SvaraRadera