tisdag 1 juni 2010

Tankar i nuet


Just nu önskar jag att jag hade ett evighetslångt sommarlov framför mig, eller åtminstone att min fyra veckor långa semester låg lite närmare i tiden.
Jag tänker på Niklas som just nu sitter på ett plan som flyger mot nordligaste Norge och på hur kul det ska bli när han kommer hem om drygt två veckor och vi ska spendera en helg i Köpenhamn. Bara vi.
Sedan tänker jag på hur mycket jag ser fram emot att vara på Sicilien i hela två veckor. Två veckor med Niklas, en massa kompisar, sol, bad, mat och vin. Bara semester, inga måsten, inga tråkigheter.

Det är sådant jag sitter och tänker på just nu.


8 kommentarer:

 1. Åh, vilka fina tankar. Det är vad som håller mig uppe också.

  Angående vin-pique-nique, så kan jag på lördag om det funkar? :)

  puss

  SvaraRadera
 2. Låter så härligt! Förstår att du längtar! Jag drömmer om en resa till Paris och Tallinn i sommar! Träffar min familj så sällan nuförtiden, har fortfarande ingen aning om det blir av...

  SvaraRadera
 3. Har inga helt "egna" utställningar på gång, men eventuellt en i sommar tillsammans med min mamma, dom bor i ett hus alldeles vid en gästhamn i Rönnäng på Tjörn - så vi tänkte ha hamnutställning utomhus alldeles utanför huset - mest för skoj skull. Sen är jag inbjuden att hänga ut på Vara Konserthus i Oktober - det ska bli kul, det känns ganska stort.

  SvaraRadera
 4. Åh, så mycket härligt du har att se fram emot.
  Sicilien låter inte helt fel =)

  SvaraRadera
 5. låter som underbara semesterplaner gumman!

  vet du nåt mer om fredagen den 18:e?
  massa kram!

  SvaraRadera
 6. Det låter fantastiskt!!!

  SvaraRadera
 7. Härliga planer! :D
  Roligt att du gillar klänningen, är nog en av mina favoriter just nu. :)

  SvaraRadera
 8. Jobbar din pojkvän i norge och i så fall med vad?

  SvaraRadera