söndag 13 juni 2010

Tantjympa

Idag kände jag mig lite för lat för att gymma, så jag gick på medeljympa istället.


Damen som höll i passet bröt lätt på tyska, en brytning jag är mycket svag för. Tänk er själva att någon skriker Lyft ordentligt, inget fuuuusk och Grrroooodan med barsk, tysk brytning och rejäla "R".


Dessutom tror jag att just det här passet är bra för oss tjejer i rent förebyggande syfte, då det innehöll en mängd knipövningar och en hel del twistande. Att stärka bäckenmuskulaturen är nog en bra investering inför ålderdomen om man vill undvika urinläckage. 


Och det bästa av allt på passet. 
Under den sista låten, som råkade vara en 50-talslåt, typ Elvis, skulle alla springa, men en vithårig äldre dam ställde sig vid sidan om och rockade loss istället. Hon rockade loss och log så det strålade om hela henne! Åh, vad jag älskar gamla tanter som har kul och som det strålar om!5 kommentarer:

 1. sv: testa nu annars får du lägga till min på FB ;)

  Jag känner mig så ohälsosam när jag läser dina inlägg om träning!

  SvaraRadera
 2. Haha ja, jag klandrar dig inte. Så kommer nog jag känna varje år från och med nu. :P

  SvaraRadera
 3. Låter ju helt underbart det där! :D

  Och ja, verkligen. Exakt så gjorde vi också.. Öl och promenader och värme.. Så himla härligt! Hade det verkligen underbart bra i Berlin! :D

  SvaraRadera
 4. haha, där jag tränade bodypump innan hade vi en 60+-tant med rutor på magen som alltid bara hade baggybrallor och sport-bh. SVINTUFF! Så plötsligt en dag i kassan på bion, bara DET ÄR JU HON! Så där stod hon och såg ut som en liten satt tant i uniform men jag visste minsann att under den där SF-skjortan var hon ett litet muskelpaket!

  SvaraRadera
 5. Åh, sådana tanter är så härliga!

  SvaraRadera