tisdag 15 juni 2010

TB

Alltså, nu har jag väntat i en hel evighet på True Blood, och nu när jag vet att säsong 3 faktiskt finns ute kliar det nästan i min kropp av abstinens. Men nej, jag sysslar med självplågeri och väntar tills imorgon, eftersom True Blood som så många andra serier är en pargrej för mig och Niklas, något vi gör tillsammans. Så jag har satt frasen den som väntar på något gott väntar aldrig för länge på repeat i skallen. 

5 kommentarer:

 1. Nej, jag tar inte åt mig. Ibland (om jag har en dålig dag) blir jag förbannad på att folk är så fega och löjliga, men det går snabbt över.

  Vilken fin ny header med kramkatterna! När Dan kommer hem ska vi plocka med oss Iggy OCH lat-Gucci ut på picnic. Får se hur det går.

  Jag tycker du är het! :) Folk som kommenterar att man är ful är ju inte riktigt kloka. Lönt liksom.

  SvaraRadera
 2. Jag har nyss sett klart avsnitt åtta i säsong ett. Så jag har alla de övriga spännande avsnitt framför mig =)

  SvaraRadera
 3. åh, härligt ja. just det, du är ju majorna bo, tjusigt!

  SvaraRadera
 4. Tatueringar är det bästa som finns!! :)

  Varför gillar ALLA True Blood? kan du förklara?

  SvaraRadera
 5. Jag har missat varenda avsnitt tänkte ladda ner och ta ett race någon dag när det är dåligt väder.

  SvaraRadera