söndag 13 juni 2010

Tips

För att göra VM ännu mer spännande har jag för första gången i mitt vil spelat lite. Jag har varit inne på Svenska Spel och oddsat och tippat och vad det nu heter. Inför Argentina-Nigeria satsade jag en tia på att Argentina skulle vinna, vann 14 spänn och blev överlycklig. Efter denna seger spelade jag på två olika spel inför England-USA, en tia på att England skulle vinna och en tia på att England skull vinna med 2-0. Döm om min besvikelse när mitt flyt inte satt i längre. Dubbelfail. 


Inte bara att ett av mina favoritlag inte vann, nu förlorade jag pengar på det också. Med den där klantige målvakten var det tur att de zoomade in Beckham på sin skadeplats ibland, det var den enda trösten under den matchen. Jag och Maria skrek som småbrudar så fort vi såg honom och konstaterade att England definitivt skulle ha vunnit om Beckham hade varit med.


Ikväll ska jag försöka vända min otur och spela tillbaka förlorade pengar. En tia på Tyskland får det bli. 

8 kommentarer:

 1. du borde joina vår liga! en tippningsliga på fifa.com
  dock inga pengar in it, men skoj är det!

  gå in här: http://en.castrol.predictor.fifa.com/M/fb_action.mc?action=jl&code=176491-8975
  bli medlem och sen joinar du ligan, om du inte hittar vid länken så välj "create and join new leagues" där du skriver in 176491-8975

  sen tippar du på den här länken
  http://en.castrol.predictor.fifa.com/M/predictions.mc

  är riktigt kul, faktiskt!

  SvaraRadera
 2. Du kommer vänja dig vid ditt korta hår! Det är så fint!

  Hoppas oturen vänder så att du vinner storvinsten!!

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är de? :D

  Roligt, välkommen. Haha.. Jag är helt besatt av det där nu, ja det märker du väl på twitter. fan, jag måste lugna ner mig.. haha!

  du, snygg ny header! för visst är den ny? :)

  SvaraRadera
 4. så spännande! Hoppas nu att du vinner!

  SvaraRadera
 5. sv. Tack! Jo, det va ingen trevlig upplevelse...

  SvaraRadera
 6. Det är ju tur att du inte satsar stora pengar i alla fall, hoppas du har bättre tur på nästa match :)

  SvaraRadera
 7. Nu är du glad för ikväll vinner du pengar, Tyskland äger.. :) Riktigt roligt match att se!

  Sv: Haha ärligt talat, näe män, killar, pojkar ska inte ens ha cykelbyxor när de springer eller spinner. Inte i min värld. Och definitivt inte min framtida pojkvän, det är toalt förbjudet! Kom aldrig på fråga.. :D

  Frågan är när vi ska ta vår lilla dejt, kanske ska kolla upp någon dag vi båda kan? Hade varit riktigt skoj tycker jag!

  Hoppas helgen har varit fin!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Brukar aldrig spela på mina favoritlag utan på andra matcher istället.

  Vinner väldigt sällan och inte så mycket heller. Kanske för att jag inte satsar big money

  SvaraRadera