söndag 4 juli 2010

Hej hej!

Hej hej bloggen!
Jag har visst glömt bort dig de senaste dagarna, jag har helt enkelt haft annat för mig. Som att kolla på fotboll och njuta av Glenn Strömbergs sköna "analyser". Som att bada. Som att bli full. Som att vara bakfull. Som att äta söndagspizza på Kellys. Som att skratta hysteriskt åt dåliga skämt.


Nä, nu ska jag hitta något kul att titta på som kan lindra söndagsångesten.


Ciao!

4 kommentarer:

 1. åhh solen gör att bloggarna dör lite!
  har du en fin sommar så här långt?

  SvaraRadera
 2. Jag har inte heller spenderat speciellt mycket tid framför datorn på sistone. Här är det riktigt varmt, så jag försöker vara ute så mycket det går.

  SvaraRadera
 3. Har varit både full och bakfull i dagarna två. Men kul helg som tusan. Alla sommarhelger verkar bli roliga=)

  SvaraRadera
 4. Låter som du har ett liv i alla fall :)
  Har också haft en härlig helg

  SvaraRadera