söndag 11 juli 2010

Helgen sedd genom min ifån


I helgen har det varit jag och mamma.
Schyssta ringar jag har under ögonen va?
Tja, så blir det när jag inte kan sova pga allergi-attack/galna katter/bastuvärme…och en massa solMamma har en ny röd, blank och jättefin väska. Med den på min pakethållare tog vi en sväng på stan igår och käkade falafelrulle vid kanalenNär vi hade svettats klart på stan åkte vi ut till Hinsholmen
Vi solade, badade, posade med kära glassgubbar, det vanliga ni vetJag brände mig, som vanligt.
Min näsa är så röd nu att jag överdoserar rouge varje dag för att kompenseraMamma undrade om jag skulle skämmas för henne om hon hade på sig sina slipade solglajjor från 70-talet. Nej för fan, sa jag, tog på mig dem och blev vimmelkantigIdag har vi varit på Styrsö, hälsat på Niklas mamma och badat ännu mer.
Bada.
Det är allt jag vill göra.
Suck, två veckor kvar till semestern…


10 kommentarer:

 1. Åh, vad härligt! Jag har fortfarande inte badat en enda gång, måste ta mig till stranden snart! Dock tar det 2 timmar med cykel, så får se när det blir av.

  SvaraRadera
 2. Härlig helg!
  Jag har semester om en vecka...men jag har ju haft semester veckan som var också så hur drygt känns det inte att gå till jobbet imorgon då jag hellre vill fortsätta ha semester, hehe!

  SvaraRadera
 3. Så fina ni är och hjälp vad jag längtar efter de salta baden!

  SvaraRadera
 4. tack det gjorde den ;)

  åh du och din mamma är väldigt lika!

  SvaraRadera
 5. SDå jäkla roliga inlägg du skrivit när jag vari tiväg! Hahaha.. den sedelärande historien och bilderna från Danmark. Bögtid. Vi skrattade högt när vi läste! Jag tar gärna en öl snart! Kommer att vara i Mellbystrand en del nu de närmsta veckorna men vi kommer att mellanlanda hemma också för hämtning och lämning av Stella. Då tycker jag att vi ska ses. Loggar in på fejjan nån gång emellanåt när jag är hos mamma och pappa. Vi har inte internet i stugan.. Kram kram så länge!

  SvaraRadera
 6. Jag undrade samma sak! Nån som tyckte att det var kul att spruta majonnäs på folk? Såg väldigt äckligt ut!

  SvaraRadera
 7. Åh, vad himla härligt det ser ut! :D

  SvaraRadera
 8. Låter som en mysig dag. väldigt fina bilder :) du får använda solkräm nästa gång.

  SvaraRadera
 9. Du är lik din mamma!
  fina bilder! jag bränner mig alltid när jag skall sola!

  SvaraRadera
 10. Åh så underbart! Jag njuter av att bara titta på bilderna.. :)

  Hoppas att allt är bra med dig!
  Kram

  SvaraRadera