torsdag 22 juli 2010

I natt jag drömde

Nattens tema: död.

Först drömde jag att min syster och jag hade dött, jag vet inte hur det hade gått till, men vi var på något vis styckade. Av någon anledning skulle vi sättas på stolar till allmän beskådan, så någon hade sytt ihop våra sargade kroppsdelar och stoppat upp oss. Stoppat upp oss rejält vill säga, för vi var ganska feta båda två. Till min systers kropp hade de dessutom inte hittat alla kroppsdelar, så det saknades ett öra och några fingrar. 

Sedan satt mitt spöke tillsammans med allt folk och beskådade de båda framlidna systrarna, där de var placerade på stolar som ett par trasdockor.

I den andra drömmen hade jag långt framskriden och obotlig cancer. jag tynade bort dag för dag, var mager, håret föll av i testar och jag var allmänt hängig och hålögd.

Jag vet inte jag, men det sägs ju att drömmar om döden egentligen handlar om livmen jag vågar mig inte på att göra någon kvasianalys av dessa drömmar, de var för hemska.

 

12 kommentarer:

 1. Svar: Tror inte du skulle bli dyngrak på denna vinprovning i alla fall. Vi drack bara små snuttar från varje sort! Blev väl totalt 1,5 glas kanske. Men ja du kanske är väldigt lättpåverkad, vad vet jag:)

  SvaraRadera
 2. Men usch!

  Och den enda snygga Gollum var din katt, han kompenserade iofs rätt bra =)

  SvaraRadera
 3. Usch, fan vad läskiga drömma, Saffy! Men det kanske bara är en undermedveten längtan om att bli lite emo? Inget allvarligare än så...

  SvaraRadera
 4. Vilka läskiga drömmar! Rena skräckfilmsfeelingen.

  Sv. Ja, det är tufft när ens små hjärtan blir dåliga och gamla.
  Men nu har Ninja fått tillbaka aptiten så det verkar gå åt rätt håll =)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Hu vilka drömmar! ja säkert så betyder de något.

  SvaraRadera
 6. Ganska bisarra drömmar. Krävs mycket fantasi för att hitta en positiv förklaring till detta.

  Det enklaste är väl att bara se dom som drömmar :)

  SvaraRadera
 7. tack snygging =)
  rastlöshet suger. jag får väl oxå börja träna hehe.

  vilka hemska drömmar! har oxå hört att det handlar om liv. kanske nåt liv på gång ;D?

  SvaraRadera
 8. Kan tänka mig det! I natt drömde jag om ett gäng kannibaler som jagade mig... Väldigt obehagligt.

  SvaraRadera
 9. Vilka hemska drömmar!

  Cykelturen gick finfint, var lite trött i baken efter, men nu är det helt ok igen.. :) Ska cykla tillbaka samma väg på tisdag. :)

  Och det är sådär, på sommaren är det okej att glömma bloggen ett tag.. :D

  SvaraRadera
 10. Då kan jag berätta om en korkat dröm jag hade en natt. Jag låg i sängen och trodde att jag var vaken men jag sov. I drömmen så låg jag vaken och sjöng för Johnny. Han väckte mig och sa att jag snarkade jättehögt. Sjöng. Jo pyttsan.

  SvaraRadera