torsdag 16 september 2010

Dubbeldiss

Idag drog jag med mig Niklas och gick på Indoor Walking igen. 


Efter passet kom ledaren fram till oss och frågade Niklas om det var första gången han gick på Indoor Walking. Ja, sa Niklas, varpå ledaren kom med lite goda råd eftersom han hade sett att Niklas hade lite problem. Vilken diss tänkte jag, men tyckte ändå att det var lite kul. Sedan vände sig ledaren till mig och undrade om det var första gången för mig också. Nej, såg du inte hur grym jag var? svarade jag inte, utan sa bara att det var andra gången. Vilken diss. 


(Jag tyckte faktiskt att jag hade fått kläm på det där med indoor walking och att jag var grym)

6 kommentarer:

 1. Hahaha... vem var det? Vi hade en tant med pannband med nallar på som ledare en gång när Mikael var med och hon tittade oroligt på honom genom hela passet. Fullt förståeligt eftersom han var plommonlila i ansiktet. Efteråt log hon uppmuntrande mot honom. M kände sig förnedrad. Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja, det var fokus kan man säga. Det gick ganska bra men jag tyckte att det var lite väl mesigt programupplägg. Hon tyckte inte att jag skulle träna armar och det tycker jag nog att jag kan få göra när jag nu varit på gymet och tränat länge. Skiter nog lite i hennes program men det var bra att få lite mer koll på hur jag ska hålla kroppen för att få ut mest av träningen. Och inställningarna på maskinerna. Men hon var så himla konstig. Hon bara log och tittade på mig skitlänge och var helt tyst. Jag fattade ingenting och bara "eh ja.. det låter bra"..haha.. för jag visste inte hur jag skulle ta mig ur den pinsamma tystnaden. Det är så många speciella människor man får träffa på friskis!

  SvaraRadera
 3. Indoor walking, det är som crosstrainer träning i grupp eller?

  har mailat dig :)

  SvaraRadera
 4. förlåt, jag ljög visst :) jag tänkte på core bosu, men en platt sida på bollen.. verkar ju väldigt svårt med en rund boll, men säkert så himlans skojigt! jag spelar ju bara innebandy, och ibland är det lite för seriöst men alltid kul och så glömmer man av allt för någon timme, det är så skönt.

  SvaraRadera
 5. Det där har jag aldrig testat!
  Tack, det är faktiskt roligt att vara i Stockholm igen!

  SvaraRadera
 6. Haha. Men så kul att ni gör sådant tillsammans. Jag hade aldrig lyckats få med min karl, förmodligen inte mig själv heller när jag tänker efter...

  SvaraRadera