måndag 27 september 2010

En omväxlande helg


Den här helgen började med ångest och frustration i och med att jag lämnade mina katter hos min kompis Maria. Orsakerna kan jag inte gå in på här, men det känns som om vi inte kan ha katter så länge vi bor här. Usch, även om jag vet att de har det bra hos Maria så känns det hemskt att de inte är hos mig. Det är så tomt här nu.

Förutom dessa tråkigheter har jag faktiskt haft en bra helg med häng i soffan hos Maria, kräftor hos fina kompisar, träning, nya favoritchips: OLW Picklies & Mayo (to die for, jag lovar!)och snabbvisit av Syster Yster som bor i Stockholm. Systern hade för övrigt med sig en liten present; en smörgåsbricka med My Little Pony, min My Little Pony!13 kommentarer:

 1. åh vilken söt!

  ja gud ja nu började det genast klia i de kreativa fingrarna..det här ska jag absolut anmäla mig till!
  Tack gumman!

  SvaraRadera
 2. Nej! Men små katterna. Tur att du har en snäll kompis som kan ha dem så länge. Hoppas att det löser sig snart vad det än är. Och chipsen måste jag testa..

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken fin bricka. Jag vill också ha! =)

  Så tråkigt med katterna, minns ju att du hade det besvärligt med grannar som gnällde på dem förut. Hoppas att du snart kan ha dem hos dig igen!

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Åh så himla fin bricka! Verkligen gamla minnen med my little pony! Synd med dina katter...

  SvaraRadera
 5. Men åh...hoppas det löser sig.

  SvaraRadera
 6. Men... men.... JAG VILL OCKSÅ HA EN SÅN BRICKA!!!

  Och jobbigt med kissarna, jag lider med dig!

  SvaraRadera
 7. Hoppas katterna kan komma tillbaka snart!

  SvaraRadera
 8. Trist om du inte kan ha dina katter kvar :/

  De chipsen har jag helt missat.
  Kanske blir ett inköp idag till Champions League fotbollen :)

  SvaraRadera
 9. Vad tråkigt! Hoppas att det löser sig snart!

  SvaraRadera
 10. Nej!! Hoppas det löser sig snart med katterna! Blir ledsen för er skull.

  Det var ganska lätt att göra pasta, och kul! Särskilt fylld pasta. Men det blir mycket degigare än vad jag först trodde så gör den verkligen så tunn som möjligt och ska du fylla den - fyll den med så mycket du kan. :) Nu använde jag ingen pastamaskin så var väl kanske därför min pasta blev liiite för tjock och degig. Men gött ändå!

  Behöver ni kattvakt nån gång så ställer vi gärna upp!

  SvaraRadera
 11. Fan va tråkigt att du fick lämna bort katterna. Hoppas du kan ta tillbaka dom snart igen.

  SvaraRadera
 12. smörgåsbrickan var ju helt underbar men låter otroligt trist det där med katterna :(

  SvaraRadera
 13. Åh vilken söt! vill oxå ha!

  SvaraRadera