söndag 5 september 2010

Hej igen!

Ok, det kanske är dags att börja blogga igen. Med hösten kommer lusten så att säga. 


Så, vad har hänt sedan min senaste update?
Tja, inte så mycket spännande. Efter Sicilien hade jag två veckors semester, som spenderades här hemma. Jag gjorde faktiskt inte ett skit under de två veckorna, det var mycket soffliggande, många långa promenader, lite träning och inte så mycket mer. Men skönt var det.


Nu har jag hunnit jobba två veckor på mitt nya jobb och det känns väldigt bra, även om det är lite rörigt där för tillfället. Och det är skönt att gå på schema igen, jag har verkligen saknat långhelgerna. 


Så där, nu ska jag försöka hålla blogglusten levande!
So long!4 kommentarer:

  1. Jaa!! Jag satt precis och saknade dig i min google reader också kom du tillbaka nu!

    SvaraRadera
  2. Härligt att du är igång igen, har saknat dig. Jag måste ha sett dig igår, du såg glad och hade en hjärtväska som var så fin. Ni gick upp på dahlströmsgatan, jag bor där! Det var likt dig i alla fall. Ha en fin söndag!

    SvaraRadera