tisdag 7 september 2010

Hur hittade du hit?


Kanske genom att söka på Dr Drew?
Eller möjligen på Säffle City?
Eller något annat av de sökord som har lett till min blogg, så som bröstförminskning blogg, cecilia alstermark, tafsade uppför låret, bilder på brudar i glansiga cykelbyxor och topless bröstförminskning?


Den här funktionen på Blogspot är faktiskt vansinnigt rolig!


(Nu är det ju ingen slump att de här orden har lett till just min blogg; jag har skrivit ett inlägg om Dr Drew, jag var i Säffle i vintras och tog körkort, jag skrev om bröstförminskning och topless i samband med "En sedelärande historia", Cecilia Alstermark är min syster, jag skrev en gång om hur en gubbe tafsade på mitt lår och jag har skrivit om cykelbyxor på gubbar)

4 kommentarer:

 1. Tycker också att sånt är jättekul! Jag använder Google Analytics och där kan man också se vilka ord folk har googlat på och hamnat på bloggen.

  SvaraRadera
 2. Visste inte att du också hade en längtan?
  Nu vill jag veta mer såklart. Ja om du vill berätta dvs

  SvaraRadera
 3. å jag kom in för att jag läst din blogg (och din gamla) huuuur länge som helst!!:)

  SvaraRadera
 4. Jag hittade hit via din kommentar och det är jag glad för! Jag kommer tillbaka. =)

  Håller med om att det är roligt!

  SvaraRadera