onsdag 29 september 2010

Kramkatter
Åh, vad jag saknar mina små kramkatter!
Men imorgon ska jag hem till Maria, a k a katternas styvmor och gosa sönder de små liven.


13 kommentarer:

 1. Åh så fina de är! Sött att den ena är som kola och den andra som grädde, gräddkola!

  SvaraRadera
 2. Gosingarna! Pussa på dem från mig också!

  SvaraRadera
 3. Det är så otroligt vansinnigt sjukt att du inte kan ha dina egna katter hemma i din egen lägenhete!! Jag hoppas innerligt att det blir ordning på det där snart. Det är ju HELT orimligt att en uppenbart knäpp människa ska kunna förstöra så här. Fy fan!

  P.S. Men bildera var väldigt gulliga!

  SvaraRadera
 4. De är så söta.

  Sv. Så himla trist :/ Tänk om ni till exempel hade haft barn då, de lever ju om bra mycket mer än två katter.
  Jag håller tummarna för att ni hittar en ny lägenhet snabbt.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Så fina dom är och så stor den lille blivit=)

  SvaraRadera
 6. Vilka fina katter du har. Riktiga karaktärer. Hörde från J lite om problemet. Det låter ju helt jävla rubbat. Vad händer egentligen? Ni ska ju inte behöva flytta för att ha katter. Helvete förbannad man blir.

  SvaraRadera
 7. Åh de är så fina!
  Men varför kan ni inte ha dem hemma längre? Måste kännas jättejobbigt.. Jag vill inte tänka tanken på om jag skulle vara tvungen att lämna bort Elsa. Jag lider med dig!

  KRAM

  SvaraRadera
 8. Oooh. Myser du massa med dem nu?? :-)
  Saknade ihjäl mig av min bebis ígår, och då var jag bara iväg och jobbade :->

  SvaraRadera
 9. Kramkatter! Min minsta katt brukar pussa och krama på vår hund. Det är fint att se.

  SvaraRadera
 10. Men å vad söta de är, ska du ha dem hos henne jämt eller, låter väldigt sorgligt?

  SvaraRadera
 11. Älskar bilden i mitten - den ÄR så ljuvlig... frågan är om båda är lika nöjda med situationen där dock :) ljuvliga och FÖRSTÅR OM DU SAKNAR DEM!!! :/
  Och hur blir det med än mer bus ev skrik senare då - funkar det då??? Eller är det mer normalt? hrmpf!!!
  Må så grankott... bamsekram till er "alla" :)
  hm, min ena gosepus är jag fortfarande orolig för... inte sämre men sitter ibland bara och stirrar och ser ut - tyck synd om mig... snurrar högervarv än, ibland x antal, urk... värker i mitt hjärta... men, han verkar inte lida, eller gör han det - var går gränsen??? suck..

  SvaraRadera