onsdag 8 september 2010

Selma är rädd


Jag funderar lite över vem Selma är och vad hon är rädd för.
Vad tror du?


7 kommentarer:

 1. Hmmm, hon kanske är rädd för grus, i så fall funkar det.

  SvaraRadera
 2. Det kan man verkligen undra. Jag tror att hon antingen är en väldigt smart och djup person eller någon som borde sitta på Säter (eller liknande) och skriva knäppa lappar.

  SvaraRadera
 3. Man undrar ju. Jag tror att det är någon slags performarce art Selma sysslar med. Om man nu kan göra det utan att själv, fysiskt, vara på plats?

  SvaraRadera
 4. Var satt den lappen? Fick ett mms några timmar innan du la upp bilden på din blogg från en kompis som struttat förbi den och skickat den till mig. Var e den ngnstans?
  Jag älskar sådana lappar. Det är en fetish jag har, streetart... alltså.

  SvaraRadera
 5. Var inne på min blogg och läste din kommentar om vart du hade sett lappen. Undra sa flundran om det finns fler liknande lappar på stan?!

  SvaraRadera
 6. Ja just d ja, du skrev ju om Berlin.... jag har också varit där. Hann bara med Östberlin sist. Känns lite som att Väst får ligga på hyllan ett bra tag, i och med att jag inte ens vet vad jag missar. Jag har bilder från en fotosession med streetart från när jag var där sist och då har jag ändå bara tagit några få bilder. Jag kände att jag kunde gå runt där dagarna i ända och kika på streetart.... d hade varit nice du.

  SvaraRadera
 7. Jag tror att hon är rädd för att ramla ner i en spricka i asfalten. Hehe

  SvaraRadera