måndag 6 september 2010

Skypestalkad

Skype är bra. Skype är till och med väldigt bra, särskilt som min pojkvän är i nordligaste Norge hälften av tiden och vi inte har lust att lägga alla våra pengar på telefonräkningar. Sedan är det ju förstås roligare att prata när vi samtidigt kan se varandra.


Nackdelen med Skype är dock de främmande busringarna. Ibland är det främlingar som skickar textmeddelanden över Skype, oftast på språk jag inte förstår, men det är ingen fara, det är ju bara att blocka dem. Däremot blir jag allt bra skraj när en vilt främmande människa ringer upp mig! Jag stelnar till och blir livrädd att jag ska få tvångshandlingar och råka klicka på answer, men sedan klickar jag på decline ändå


Men igår, då var det någon som ringde gång på gång. Jag declinade och declinade, men människan bara fortsatte att ringa och ringa och ringa, tills hon/han hade ringt upp säkert 15 gånger. Ja, så lång tid tog det innan jag hann blocka den. Och hela tiden satt jag där och var rädd att det hade blivit något fel på Skype, så att personen kunde se mig trots att jag inte hade svarat och verkligen inte hade video på. 


Ja, med Skype kan man alltså få sig lite spänning en helt vanlig söndagkväll. 

3 kommentarer:

 1. Det har hänt mig också! Väldigt obehagligt!

  SvaraRadera
 2. Jasså, sånt kan hända på Skype. Hade jag ingen aning om. Lite läskigt faktiskt

  Tack för allt grattis till framstegen gällande vår adoption.
  Blir jätteglad. Är det inte lite knäppt att du kan bli så glad när vi inte ens vet vilka vi är :)

  SvaraRadera
 3. Vad läskigt med sådana påringningar från främmande personer.
  Tur att det går att blocka =)

  SvaraRadera